Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un deceniu de cosmar pentru o familie din Slobozia. Locuinta le-a fost vanduta cu semnaturi false

Antena3 Antena3,
Un deceniu de cosmar pentru o familie din Slobozia. Locuinta le-a fost vanduta cu semnaturi false

O familie din Slobozia a fost executata silit si si-a pierdut apartamentul din cauza ca angajatii unei banci le-ar fi falsificat oamenilor semnaturile, ca sa le dubleze rata pentru ca ulterior sa le ia casa. continuă pe Antena3

Femeia USR isi cumpara singura o cafea sau o casa, conduce o bicicleta, o companie sau o tara. Cum crede USR ca arata femeia in viziunea Coalitiei pentru Familie (VIDEO)

Uniunea Salvati Romania a realizat un clip video care prezinta femeia in viziunea Coalitiei pentru Familie si femeia in viziunea USR. Coalitia pentru Familie, se arata in materialul.

Referendumul intern la USR: se pozitioneaza sau nu pe tema initiativei Coalitiei pentru Familie de modificare a definitiei familiei in Constitutie? Miza: revenirea lui Nicusor Dan in partid

Uniunea Salvati Romania organizeaza saptamana viitoare, intre 7 si 13 august, un referendum intern in cadrul caruia membrii partidului vor raspunde la doua intrebari - ar trebui sau nu ca USR sa se pozitioneze in privinta referendumului de modificare a definitiei familiei in Constitutie, a Coalitiei pentru Familie, si, in cazul in care raspunsul este da: cum ar trebui sa fie pozitionarea - pro sau contra? Referendumul se va desfasura pe o platforma online, confidential, iar miza acestuia este si daca fostul presedinte Nicusor Dan va reveni in partid. Fondatorul USR a demisionat dupa ce Biroul National a votat ca partidul sa se pozitioneze impotriva acestei initiative, decizie intoarsa apoi de Comitetul Politic, si care a dus la acest referendum, insa a anuntat ca, daca partidul va vota nepozitionarea, va reveni in partid.

FSANP cere acordarea majorarii cu pana la 15% a salariului pentru angajatii din penitenciare

Guvernul discrimineaza salarial angajatii din penitenciare, considera Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP), care solicita demisia ministrului Justitiei si acordarea majorarii cu pana la 15% a salariului de baza si pentru angajatii din penitenciare.

Un credit la banca a distrus viata unei familii din Slobozia. Oamenii au platit ratele, dar au pierdut casa. Cum a fost posibil

Situatie incredibila la Slobozia, unde angajatii unei banci sunt acuzati ca ar fi falificat semnaturile unor clienti ca sa le dubleze rata si sa-i lase fara casa, scrie.

Vicepresedintele USR face apel ca partidul sa se pozitioneze impotriva modificarii Constitutiei: Coalitia pentru Familie este finantata de la Rasarit si vrea sa imprime frica in societatea romaneasca

Vicepresedintele USR, Vlad Alexandrescu, a facut un apel catre membrii partidului de a se pozitiona impotriva modificarii Constitutiei pe tema familie, la referendumul intern care va incepe luni.

O familie din Norvegia a lasat un roman in casa lor si a plecat in concediu. Cum era casa la intoarcere

Povestea lui Ioan Bandac, cersetorul roman care a impresionat Norvegia, a inceput cand un cuplu i-a lasat cheile locuintei lor, pentru a se ingriji de casa. Timp de o luna, cuplul de.

O familie din Norvegia a lasat un roman in casa lor si aplecat in concediu

Ioan Bandac a fost cunoscut drept unul dintre cei mai cunoscuti romani din Norvegia. Barbatul cersea in pe strazi, iar o familie marinimoasa impresionata de povestea luni i-au oferit cheile de la.

OTP va plati 125 de milioane de euro pentru subsidiara din Serbia a National Bank of Greece

National Bank of Greece NBG) a anuntat ieri vanzarea afacerii sale din Serbia catre OTP Serbia, subsidiara OTP, cel mai mare creditor independent din Europa Centrala, informeaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )