Libnet.ro
UNICEF

14:00

Decesele si numarul victimelor din accidentele de munca din Republica Moldova cresc de la un an la altul

Adevărul Adevărul,
Decesele si numarul victimelor din accidentele de munca din Republica Moldova cresc de la un an la altul

Astazi, de Ziuamondiala pentru securitate si sanatate la locul de munca, Inspectoratul National al Muncii a facut public un raport deloc imbucurator in privinta numarului de accidente de munca petrecute, anul trecut, in Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Presedintele Traian Basescu a felicitat Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a felicitat Republica Moldova cu ocazia intrarii in vigoare a deciziei privind introducerea acesteia printre statele ai caror ceta and teni vor putea circula fara viza in spa and tiul Schengen.

Republica Moldova isi va putea proteja produsele agricole, fata de cele importate din UE, pentru urmatorii 10-15 ani

Declaratia a fost facuta de catre comisarul european pentru Agricultura, Dacian Ciolos. Oficialul a mai spus ca acordul vizeaza protejarea produselor agricole pe piata interna, fiindca Moldova n-a beneficiat inca de o dezvoltare economica suficient de mare incat sa faca fata concurentei venite din partea producatorilor agricoli comunitari.

Saptamana culturii italiene, pentru prima data in Republica Moldova

Timp de o saptamana, de pe 5 pana pe 11 mai, la Chisinau si in raioanele tarii vor fi organizate mai multe activitati si manifestatii in cadrul Zilelor culturii italiene, desfasurate pentru prima data in Moldova.

Moment istoric pentru Republica Moldova: adio vize, dar ce urmeaza?

Liberalizarea regimului de vize pentru cetatenii Republicii Moldova reprezinta un pas urias catre integrarea europeana a Moldovei, dar nu este decat o faza intermediara prin care a trecut si Romania la un moment dat. Viitorul european al Moldovei nu este asigurat cata vreme nu va primi statutul de tara candidata.

Zi ISTORICA pentru Republica Moldova. De astazi cetatenii moldoveni pot calatori FARA VIZA

Incepand de astazi, cetatenii Republicii Moldova care detin pasapoarte biometrice pot circula fara viza in spatiul Schengen si in Romania. Exista insa mai multe conditii pe care trebuie sa le.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )