Libnet.ro
UNICEF

12:00

Presedintele Traian Basescu a felicitat Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Traian Basescu a felicitat Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a felicitat Republica Moldova cu ocazia intrarii in vigoare a deciziei privind introducerea acesteia printre statele ai caror ceta and teni vor putea circula fara viza in spa and tiul Schengen. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu: Apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeana se petrece pe fundalul violentelor si presiunilor facute de Rusia/ Asistam la apropierea dintre NATO si UE in fata unei primejdii comune, Rusia

Presedintele Traian Basescu scrie, intr-un mesaj transmis cu ocazia introducerii Republicii Moldova printre statele ai caror cetateni vor putea circula fara viza in spatiul european, ca aceasta apropiere a Chisinaului de Uniunea Europeana se petrece in contextul violentelor din Ucraina si presiunilor politice facute de Rusia asupra unor tari independente si suverane, Ucraina si Republica Moldova.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 17.30

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 17. 30, la Palatul Cotroceni, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Ora 17:30 Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa vineri, la ora 17:30, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

Presedintele Traian Basescu si-a exprimat satisfactia pentru eliminarea vizelor UE pentru cetatenii Republicii Moldova

Presedintele Traian Basescu si-a exprimat, luni, satisfactia pentru eliminarea vizelor UE pentru cetatenii Republicii Moldova, prin intermediul unui mesaj transmis de Administratia Prezidentiala. Vreau sa.

VIDEO Traian Basescu se invita in campania pentru europarlamentare: Daca voi constatata ca partidele nu dezbat temele europene, voi incerca sa explic miza alegerilor

Presedintele Traian Basescu a prezentat vineri, intr-o conferinta de presa, care ar trebui sa fie marile teme de dezbatere in timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare, prezetandu-si disponibilitatea de a participa la aceste discutii. Seful statului a precizat ca, in cazul in care partidele nu se vor angaja in aceste dezbateri, nu va avea de ales si va incerca sa faca el acest lucru. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratiile presedintelui.

VIDEO Basescu: Avem nevoie de o noua lege a Sanatatii. Ce s-a intamplat la Spitalul de Arsi e o dovada

Presedintele Traian Basescu a vorbit, in prima zi de campanie electorala pentru alegerile europarlamentare, despre subiectele care ar trebui incluse de partide in cadrul dezbaterilor. De asemenea, el a facut un apel la clasa politica, pe care a indemnat-o sa lucreze la o noua lege a Sanatatii.

Traian Basescu: Asistam la apropierea dintre NATO si UE in fata unei primejdii comune, Rusia

Presedintele Traian Basescu afirma, intr-un mesaj transmis cu ocazia eliminarii vizelor UE pentru cetatenii moldoveni, ca evenimentul are loc pe fondul violentelor si presiunilor politice facute de Rusia.

Traian Basescu, apel catre Putin sa isi utilizeze autoritatea pentru a permite buna functionare a Misiunii OSCE in Ucraina

Presedintele Traian Basescu face apel la presedintele Rusiei, Vladimir Putin, sa condamne ferm actiunile ilegale de natura militara din regiunea Donetsk si sa utilizeze toata autoritatea sa pentru a permite.

Martin Schulz raspunde criticilor lui Traian Basescu

Presedintele PE, Martin Schulz, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu a interpretat gresit declaratiile sale din ultima perioada, precizand ca a aparat intotdeauna Romania si drumul european al Moldovei.

VIDEO Traian Basescu: Ideea ca o economie trecuta prin criza primeste imediat 35 de taxe noi e gresita / Pentru anul acesta vad capacitatea de crestere a economiei intre 4 si 5 procente / Sustin reducerea CAS, dar nu sunt suficient de inteligent sa intel

Presedintele Traian Basescu considera gresita ideea ca o economie care a trecut prin criza, cu eforturi si costuri politice formidabile, primeste, imediat ce se reechilibreaza, un set de 35 de taxe noi. In opinia mea, toate semnele arta ca economia lupta impotriva acestei politici a Guvernului si Fondului Monetar International in Romania, a afirmat seful statului, la o dezbatere organizata duminica de PMP. Cu toate acestea, seful statului s-a declarat optimist in privinta cresterii economice in 2014, spunand ca vede o capacitatea de crestere a economiei intre 4 si 5 procente in acest an. Presedintele a mai spus ca nu este impotriva reducerii CAS cu 5%, el mentionand insa ca nu este suficient de inteligent sa inteleaga de unde se va sustine masura, care inseamna 5,5 miliarde.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )