Libnet.ro
UNICEF

12:30

Traian Basescu: Apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeana se petrece pe fundalul violentelor si presiunilor facute de Rusia/ Asistam la apropierea dintre NATO si UE in fata unei primejdii comune, Rusia

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeana se petrece pe fundalul violentelor si presiunilor facute de Rusia/ Asistam la apropierea dintre NATO si UE in fata unei primejdii comune, Rusia

Presedintele Traian Basescu scrie, intr-un mesaj transmis cu ocazia introducerii Republicii Moldova printre statele ai caror cetateni vor putea circula fara viza in spatiul european, ca aceasta apropiere a Chisinaului de Uniunea Europeana se petrece in contextul violentelor din Ucraina si presiunilor politice facute de Rusia asupra unor tari independente si suverane, Ucraina si Republica Moldova. continuă pe Hotnews

Presedintele Traian Basescu a felicitat Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a felicitat Republica Moldova cu ocazia intrarii in vigoare a deciziei privind introducerea acesteia printre statele ai caror ceta and teni vor putea circula fara viza in spa and tiul Schengen.

Europarlamentarul Monica Macovei insoteste luni primii cetateni ai Republicii Moldova care calatoresc fara vize in Uniunea Europeana

Europarlamentarul Monica Macovei insoteste luni primii cetateni ai Republicii Moldova care calatoresc fara vize in Uniunea Europeana, intr-un zbor direct Chisinau-Atena. Evenimentul marcheaza prima zi in care cetatenii Republicii Moldova circula fara vize in Uniunea Europeana.

Presedintele Traian Basescu si-a exprimat satisfactia pentru eliminarea vizelor UE pentru cetatenii Republicii Moldova

Presedintele Traian Basescu si-a exprimat, luni, satisfactia pentru eliminarea vizelor UE pentru cetatenii Republicii Moldova, prin intermediul unui mesaj transmis de Administratia Prezidentiala. Vreau sa.

Cetatenii Republicii Moldova beneficiaza de luni de regim liberalizat de vize cu Uniunea Europeana

Cetatenii Republicii Moldova obtin de luni regim liberalizat de vize pentru calatorii in toate statele membre ale spatiului Schengen plus Romania, Bulgaria, Cipru si Croatia), dupa aproape patru ani de negocieri, decizie a Uniunii Europene calificata drept una istorica de actuala guvernare pro-europeana de la Chisinau, care intentioneaza in scurt timp sa semneze si Acordul de asociere la UE.

AFP: Pasul Republicii Moldova spre UE nu provoaca prea mult entuziasm

Moldovenii pot circula fara vize in Spatiul Schengen incepand de luni, insa acest pas catre Uniunea Europeana UE) nu provoaca prea mult entuziasm intr-o tara din care sute de mii de persoane au emigrat.

EXCLUSIV Adevarul Live, ora 16.00: Martin Scultz, presedintele Parlamentului European, raspunde la atacurile lui Traian Basescu

Martin Schultz, presedintele Parlamentului European, este invitatul special al emisiunii Adevarul Live, de la ora 16. 00, unde va vorbi despre noile provocari ale Europei, despre relatia cu Rusia si rolul Romaniei in Uniunea Europeana.

Traian Basescu: Asistam la apropierea dintre NATO si UE in fata unei primejdii comune, Rusia

Presedintele Traian Basescu afirma, intr-un mesaj transmis cu ocazia eliminarii vizelor UE pentru cetatenii moldoveni, ca evenimentul are loc pe fondul violentelor si presiunilor politice facute de Rusia.

Schulz, despre declaratiile presedintelui Romaniei: Cred ca Traian Basescu se inseala

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat, duminica seara, la Antena 3, intrebat despre declaratiile presedintelui Traian Basescu la adresa sa, ca seful statului roman se inseala, precizand ca a aparat intotdeauna Romania si drumul european al Republicii Moldovei.

Schulz, despre declaratiile presedintelui Romaniei: Cred ca Traian Basescu se insala

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat, duminica seara, la Antena 3, intrebat despre declaratiile presedintelui Traian Basescu la adresa sa, ca seful statului roman se insala, precizand ca a aparat intotdeauna Romania si drumul european al Republicii Moldovei.

Titus Corlatean: Evolutiile din regiune creeaza un culoar favorabil Republicii Moldova

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, vorbeste la RFI Romania despre momentul istoric pe care il reprezinta liberalizarea vizelor pentru cetatenii Republicii Moldova. Dupa ce va ratifica si Acordul de Asociere cu UE, Chisinaul va avea tot dreptul sa solicite aderarea la UE. Oficialul roman e nelinistit de riscul de contagiune a crizei din Ucraina catre Transnistria.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2716 seconds )