Libnet.ro
UNICEF

01:05

DECIZIA in dosarul Telepatia, anuntata la ora 14

Antena3 Antena3,
DECIZIA in dosarul Telepatia, anuntata la ora 14

Update 12. 53 - Sentinta va fi data la ora 14, ora comunicata oficial. Update 12. 48 - Magistratii care dau sentinta in acest caz delibereaza la aceasta ora. Ei au incheiat procesul la care au participat pana. continuă pe Antena3

Decizia in Dosarul Telepatia se da maine

Decizia finala in Dosarul Telepatia va fi anuntata vineri, de Curtea de Apel Bucuresti. Sentinta va fi data la finalul sedintei de judecata, in sedinta publica. Deocamdata, nu se stie ora la ca.

Decizia in Dosarul Telepatia se da maine. Avocatul lui Dan Voiculescu: E o graba nejustificata

Decizia finala in Dosarul Telepatia va fi anuntata vineri, de Curtea de Apel Bucuresti. Sentinta va fi data la finalul sedintei de judecata, in sedinta publica. Deocamdata, nu se stie ora la ca.

14:00 - DECIZIA in dosarul Telepatia. Judecatorii delibereaza in acest moment

Update 12. 53 - Sentinta va fi data la ora 14, in sedinta publica, dupa o amanare de doua ore. Initial, se anuntase ca la ora 12 se va pronunta instanta. Nu este posibila o transmisiune video din sala de.

VIDEO. UPDATE. Voiculescu afla vineri la ora 14.00 decizia finala a Instatei in dosarul ICA. intre timp si-a facut planul pentru ziua sentintei: imi fac o baie si astept sa ma ia. in inchisoare voi scrie carti

Dan Voiculescu va afla vineri, la ora 14. 00, care este decizia finala in dosarul ICA de Curtea de Apel Bucuresti. Completul care a judecat dosarul va anunta verdictul in sedinta publica. Ziua pronuntarii a fost anuntata, joi, dupa ce avocatii inculpatilor au depus la instanta concluziiile finale, in scris. Fondatorul PC nu va merge la CAB pentru a afla decizia magistratilor.

Avocatul lui Dan Voiculescu a depus concluziile scrise in Dosarul Telepatia

Avocatul lui Dan Voiculescu, Gheorghita Mateut, a depus astazi concluziile scrise in Dosarul Telepatia. Dupa ce toti aparatorii celor implicati in dosar vor depune concluziile, judecatorii vor anunta pana.

Dan Voiculescu da replica pe blog: Prejudiciul din Dosarul Telepatia, o aberatie

Dan Voiculescu spune ca prejudiciul din Dosarul Telepatia reprezinta o aberatie. intr-o postare pe blogul personal si intitulata Prostia nu doare, Dan Voiculescu face referire la un articol aparut.

Dezbaterile in dosarul Telepatia vor fi reluate in scurt timp. Sinteza evenimentelor de luni

Dezbaterile in dosarul Telepatia se reiau in scurt timp. Dupa aproape 12 ore de audieri, timp in care procesul a fost intrerupt de mai multe ori, judecatorii de la Curtea de Apel au decis reluarea procedurii.

Au fost reluate dezbaterile in dosarul Telepatia. Avocatul Mateut a cerut din nou recuzarea instantei

UPDATE 10:53 - Avocatul Mateut cere din nou recuzarea instantei. UPDATE 10:50 - Solicitarea inaintata de avocatul Mateut privind un nou termen pentru pregatirea apararii a fost respinsa. UPDATE 10:45 - Avocatul.

Ziua VERDICTULUI in dosarul Telepatia. Dan Voiculescu: Nu e usor sa lupti cu presedintele, dar la onoare, demnitate si curaj, nu renunt

Update 10. 49 - Dan Voiculescu ajunge la biroul sau. Update 10. 35 - Dan Voiculescu a spus, vineri, dupa vizita la IPJ, ca ii pare rau pentru ca 12 oameni sufera nevinovati, facand referire la cei implicati in.

Au fost reluate dezbaterile in dosarul Telepatia. Avocatul Mateut: Nu exista probe din care sa rezulte ca privatizarea a fost facuta ilegal

UPDATE 15:36 - Avocatul Gheorghita Mateut si-a incheiat pledoaria. isi sustine pledoaria avocatul inculpatului Corneliu Popa. UPDATE 15:35 - Contestatiile facute de Camelia Voiculescu, Corina Voiculescu si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )