Libnet.ro
UNICEF

11:00

Decizia instantei: De ce a luat Gica Popescu 3 ani, 1 luna si 10 zile de inchisoare

Online Sport Online Sport,
Decizia instantei: De ce a luat Gica Popescu 3 ani, 1 luna si 10 zile de inchisoare

Gica Popescu se afla in inchisoare, in urma deciziei de pe 4 martie 2014 luata de Curtea de Apel Bucuresti. Sentinta a fost publicata pe siteul CA si arata cum s-a ajuns la cei trei ani, o luna si 10 zile de inchisoare cu executare, in loc de o detentie cu suspendare asa cum fusese propunerea procurorilor. continuă pe Online Sport

Dosarul Transferurilor. Prietenii lui Gica Popescu vor sa ceara gratierea in cazul ...

Daca Cristi Borcea si Gigi Netoiu au anuntat deja ca vor cere Instantei Supreme anularea pedepselor, potrivit unor noi informatii, Gica Popescu ar putea cere gratierea, informeaza B1TV. Pana acolo mai e insa cale lunga, deoarece fostul tricolor trebuie sa astepte motivarea deciziei de condamnare. Oficialii de la Dunarea Calafat, prima echipa din cariera lui Gica Popescu, vor sa depuna un memoriu la Presedintie, pentru gratierea fostului capital al nationalei, care a fost condamnat definitiv .

VIDEO INTERVIU Ce spune Catalin Tolontan despre o eventuala gratiere a lui Gica Popescu

Jurnalistul Catalin Tolontan, redactor sef la Gazeta Sporturilor, cotidian care a inceput in urma cu mai bine de sapte ani anchetele pe tema transferurilor din fotbal, a discutat cu cititorii Hotnews. ro despre o eventuala gratiere a lui Gica Popescu. Cred ca fie actualul presedinte, Traian Basescu, fie urmatorul presedinte va fi tentat sa il gratieze pe Gica Popescu, a afirmat Catalin Tolontan in cadrul interviului video. In ceea ce priveste verdictul din Dosarul Transferurilor, jurnalistul considera ca acesta functioneaza ca o supapa sociala. Intra in articol pentru a urmari interviul.

Crin Antonescu sustine gratierea lui Gica Popescu: A fost un adevarat ambasador al Romaniei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, cere gratierea fostului mare fotbalist Gica Popescu, condamnat la peste trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Antonescu a argumentat ca Gica Popescu a fost un adevarat ambasador al Romaniei, facand apreciat numele tarii noastre, acolo unde politicul nu reusea.

Un senator buzoian cere gratiere pentru Gica Popescu. A lansat o petitie online, pentru eliberarea Baciului

Parlamentarii se solidarizeaza si ei cu fostul fotbalist Gica Popescu, condamnat la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor. Senatorul UNPR de Buzau, Constantin Popa, a initiat petitia online Gratiere pentru Gica Popescu, astfel ca semnaturile stranse sa se adauge la lista de argumente menite sa-l elibereze pe fostul mare fotbalist.

Liderii politici din Romania sustin gratierea lui Gica Popescu. Cum se obtine o gratiere

Sustinerea pentru Gica Popescu, condamnat in dosarul Transferurilor la trei ani si o luna de inchisoare, nu a intarziat sa apara. Politicieni, persoane publice, dar si presedintele clubului Dunarea Calafat, primul club la care Baciul a jucat, sustin gratierea fostului fotbalist.

Grigore Cartianu, catre Traian Basescu: Domnule Presedinte, gratiati-l pe Gica Popescu!

Ziaristul Grigore Cartianu ii cere, printr-o scrisoare deschisa, presedintelui Traian Basescu, sa il gratieze pe Gica Popescu, condamnat la trei ani si o luna de inchisoare cu executare, in Dosarul Transferurilor.

Cerere de gratiere pentru Gica Popescu

Gica Popescu a ajuns in spatele gratiilor dupa ce a fost condamnat definitiv la trei ani si o luna de inchisoare in Dosarul Transferurilor, iar stirea ca fostul capitan al nationalei Romaniei este privat de libertate a facut rapid inconjurul lumii.

Cine a ramas in lupta pentru presedintia FRF dupa ce Gica Popescu a fost scos din cursa.

Principalul favorit la alegerile pentru presedintia FRF, Gica Popescu, a fost scos din cursa, marti, cand a fost condamnat la 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor. Mircea Sandu, actualul presedinte, a anuntat ca nu va mai candida pentru un nou mandat la functia pe care o ocupa din 1990, informeaza Agerpres. Astfel, cinci candidati, Vasile Avram, Razvan Burleanu, Gheorghe Chivorchian, Marcel Puscas si Sorin Raducanu, au ramas lupta. La Adunarea .

De ce intra in puscarie Gica Popescu. Adio presedintia FRF!.

Gica Popescu a fost ba achitat, ba condamnat cu suspendare. Insa, Curtea de Apel l-a condamnat marti definitiv la 3 ani, o luna si 10 zile inchisoare cu executare. Instanta a aplicat acelasi procedeu juridic pe care l-a folosit la condamnarea lui MM Stoica. Si anume: infractiunea de inselaciune continuata s-a desfacut in doua fapte de inselaciune. I s-au desfacut si faptele de evaziune fiscala si spalare de bani in forma continuata in cate doua fapte penale de sine statatoare. Pentru unele .

Alegerile pentru sefia FRF - Gica Popescu, marele favorit, iese din cursa - Cinci candidati se vor lupta pentru postul ocupat acum de Mircea Sandu

Gica Popescu a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare pentru implicarea in Dosarul Transferurilor, iar aceasta decizie il impiedica pe fostul capitan al Barcelonei sa candideze la functia de presedinte al FRF. Alegerile pentru sefia fotbalului romanesc vor avea loc miercuri, 5 martie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )