Libnet.ro
UNICEF

09:30

Decizie: Angajatii Daimler care sunt in concediu nu vor mai primi mesaje pe e-mailul de serviciu

România Liberă România Liberă,
Decizie: Angajatii Daimler care sunt in concediu nu vor mai primi mesaje pe e-mailul de serviciu

Producatorul german de automobile Daimler a decis ca anagajatii sai sa nu mai primeasca e-mailuri pe adresa de serviciu atunci cand sunt in concediu, considerand ca munca nu trebuie sa ocupe din timpul dedicat familiei, . continuă pe România Liberă

Daimler a decis sa nu mai trimita e-mailuri angajatilor atunci cand acestia se afla in concediu

Producatorul german de automobile Daimler a decis ca angajatii sai sa nu mai primeasca e-mailuri pe adresa de serviciu atunci cand sunt in concediu. Conducerea companiei considera ca munca nu trebuie sa ocupe.

Daimler a decis SA NU MAI TRIMITA E-MAILURI angajatilor cand acestia sunt in concediu

Producatorul german de automobile Daimler a decis ca anagajatii sa nu mai primeasca e-mailuri pe adresa de serviciu atunci cand sunt in concediu, considerand ca munca nu trebuie sa ocupe din timpul dedicat.

Business report: Care sunt punctele vulnerabile ale economiei romanesti; Gaze europene pentru ucraineni. Au inceput primele teste; Cat au cheltuit romanii in cel mai aglomerat weekend de pe litoral

Cele mai ieftine credite de consum, cu cardul de salariu. Descoperitul de cont se poate obtine mai repede, cu mai putina birocratie si, de cele mai multe ori, mai ieftin decat un imprumut de nevoi personale negarantat cu ipoteca. Gaze europene pentru ucraineni. Au inceput primele teste. Ucraina a inceput sa faca teste pentru a putea importa gaze naturale in sistem revers din Slovacia, a declarat sambata directorul companiei energetice ucrainene Naftogaz.

Subiectele zilei: Baronii care domnesc peste cele mai sarace judete ale Romaniei; Interviu cu un supravietuitor al virusului Ebola: Neajunsurile codului etic din scoli

Un fost agent STASI este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Vladimir Putin. In timp ce majoritatea sefilor de stat asteapta cu lunile pentru a fi primiti de presedintele rus, Warnig merge. Cum a fost furat RADET de sefi. Bucurestenii vor fi verificati! Inspectorii Curtii de Conturi au verificat cum si-au facut treaba cei care au condus Regia Autonoma.

Care sunt punctele vulnerabile ale economiei romanesti

Romania, Cipru si Italia sunt cele trei state membre ale UE care au intrat in recesiune, situatie ce indica o economie europeana fragila. Economistii arata ca deciziile luate de Guvern au facut ca PIB-ul tarii noastre sa scada consecutiv doua trimestre. Iar la nivel global, desi economia SUA a crescut cu 1%, analistii avertizeaza asupra scaderii increderii cumparatorilor, adica un posibil declin al consumului.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )