Libnet.ro
UNICEF

20:00

Decizie a Curtii Constitutionale din Ucraina: Separatistii au mai multa autonomie in regiune

România Liberă România Liberă,
Decizie a Curtii Constitutionale din Ucraina: Separatistii au mai multa autonomie in regiune

Curtea Constitutionala CC) a Ucrainei a dat, vineri, unda verde unui proiect de reforma constitutionala care ofera mai multa autonomie regiunilor separatiste din est. continuă pe România Liberă

Ucraina: mai multa autonomie pentru regiunile separatiste din est

Curtea Constitutionala CC) a Ucrainei a dat vineri unda verde unui proiect de reforma constitutionala care ofera mai multa autonomie regiunilor separatiste din est, o masura sustinuta de occidentali, care o considera un mijloc de dezescaladare a.

Curtea Constitutionala din Ucraina aproba reforma ce prevede mai multa autonomie pentru estul tarii

Curtea Constitutionala din Ucraina a dat vineri unda verde proiectului de reforma constitutionala ce prevede o mai mare autonomie pentru regiunile separatiste din estul tarii, un proiect sustinut de Occident care considera ca aceasta masura ar putea contribui la aplanarea conflictul militar, informeaza AFP si Interfax-Ukraina.

Curtea Constitutionala din Ucraina da unda verde pentru autonomia regiunilor separatiste

Curtea Constitutionala CC) a Ucrainei a dat vineri unda verde unui proiect de reforma constitutionala care ofera mai multa autonomie regiunilor separatiste din est, o masura sustinuta de occidentali, care o.

Mircea Dusa: Criza din Ucraina trebuie rezolvata pe calea dialogului, iar masurile stabilite de la Summitul de la Minsk trebuie aplicate

Situatia din Ucraina trebuie rezolvata pe calea dialogului, a declarat vineri ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, in cadrul ceremoniei de acordare a primului grad militar de ofiter absolventilor.

Ce spune ministrul Mircea Dusa despre criza din Ucraina

Situatia din Ucraina trebuie rezolvata pe calea dialogului, a subliniat, vineri, ministrul Apararii, Mircea Dusa.

Armatele private din Ucraina, scapate de sub control

Presedintele Petro Porosenko a declarat ca toate gruparile ilegale trebuie sa dezarmeze, pentru ca ameninta sa se destabilizeze si mai mult tara.

Armatele private din Ucraina scapate de sub control

Presedintele Petro Porosenko a declarat ca toate gruparile ilegale trebuie sa dezarmeze, pentru ca ameninta sa se destabilizeze si mai mult tara.

CSAT a analizat situatia din Ucraina si Turcia

Membrii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) au luat in discutie, joi, evolutiile de securitate din flancul estic al NATO, dar si riscul escaladarii situatiei din zona sudica a Aliantei, potrivit unui comunicat al Presedintiei, care precizeaza ca s-a reluat in sedinta CSAT si tema defrisarilor ilegale.

Zeci de liberali si-au anuntat candidaturile la alegerile locale. Primariile din Bucuresti, cele mai disputate

Pana maine, liberalii care doresc sa candideze la alegerile locale din 2016 trebuie sa isi declare intentile la conducerea partidului. Si-au anuntat deja candidaturile pentru competitia interna zeci de lideri.

Traian Basescu, despre suspendarea din 2012: Mult mai agresiv a fost Antonescu in a se stabili suspendarea mea, decat Ponta (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit miercuri in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, despre referendumul de suspendare din 2012, precizand ca a fost vorba depre nerabdarea lui Victor Ponta si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )