Libnet.ro
UNICEF

18:30

Decizie definitiva: Mircea Basescu poate merge la munca de doua ori pe saptamana

România Liberă România Liberă,
Decizie definitiva: Mircea Basescu poate merge la munca de doua ori pe saptamana

Mircea Basescu poate merge la serviciu doua zile pe saptamana, cate trei ore pe zi, la firma unde este administrator, este decizia Curtii de Apel Constanta, potrivit Mediafax. Decizia luata, vineri, de instanta este definitiva. continuă pe România Liberă

Mircea Basescu poate merge la serviciu. Fratele fostului presedinte, liber 6 ore pe saptamana

Mircea Basescu poate merge la serviciu. Judecatorii i-au admis cererea fratelui fostului presedinte de a fi lasat sa lucreze sase ore pe saptamana. Mai exact, Mircea Basescu poate munci cate trei.

Mircea Basescu poate merge la munca de saptamana viitoare. Curtea de Apel a respins contestatia DNA

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte, poate merge la munca de saptamana viitoare. Curtea de Apel Constanta a respins, vineri, contestatia depusa de procurori. Fratele fostului.

Mircea Basescu ramane in arest la domiciliu. Poate merge la serviciu doua zile pe saptamana

Mircea Basescu are permisiunea sa mearga la serviciu, la firma unde este administrator, doua zile pe saptamana, cate trei ore pe zi, chiar daca ramane in vigoare decizia de arest la domiciliu, a decis, miercuri, Tribunalul Constanta.

Curtea de Apel Constanta judeca o contestatie a DNA in procesul lui Mircea Basescu

Curtea de Apel Constanta judeca astazi o contestatia a DNA in procesul lui Mircea Basescu. Procurorii anticoruptie au contestat decizia Tribunalului prin care Mircea Basescu are voie sa mearga la firma sa doua zile pe saptamana, cate trei ore pe zi. Decizia instantei va fi definitiva.

Mircea Basescu afla astazi daca va fi judecat in libertate

Mircea Basescu afla astazi daca cererea sa de revocare a arestului la domiciliu va fi admisa de Tribunalul Constanta. Daca instanta ii va aproba cererea, atunci fratele fostului presedinte va fi judecat in libertate. Decizia Tribunalului nu va fi definitiva.

Mircea Basescu, permisiune de la Tribunal sa paraseasca domiciliul 6 ore pe saptamana pentru a munci

Mircea Basescu ramane in arest la domiciliu, insa are voie sa mearga la serviciu, doua zile pe saptamana. Decizia a fost luata miercuri de magistratii Tribunalului Bucuresti, care au admis in parte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )