Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizie definitiva: Primarul din Gheorgheni, cercetat sub control judiciar pentru abuz in serviciu si santaj

România Liberă România Liberă,
Decizie definitiva: Primarul din Gheorgheni, cercetat sub control judiciar pentru abuz in serviciu si santaj

Primarul suspendat al municipiului Gheorgheni, Mezei Janos, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, joi, Tribunalul Harghita, care a admis cererea edilului de inlocuire a arestului la domiciliu. continuă pe România Liberă

Primarul din Gheorgheni, pus sub control judiciar in dosarul de abuz in serviciu si santaj

Primarul suspendat al municipiului Gheorgheni, Mezei Janos, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, joi, Tribunalul Harghita, care a admis solicitarea acestuia de inlocuire a arestului la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, santaj si instigare la delapidare.

Kiss Alexandru, cercetat sub control judiciar

Magistratii Tribunalului Bihor au hotarat, azi, ca vicepresedintele Consiliului Judetean, Kiss Alexandru, lider al organizatiei judetene a UDMR, sa fie cercetat sub control judiciar, respingand cererea de arest preventiv depusa de procurorii DNA, potrivit surselor din presa.

Kiss Alexandru, sub control judiciar; Tribunalul a respins solicitarea DNA de arestare preventiva

Magistratii Tribunalului Bihor au hotarat, miercuri, ca vicepresedintele Consiliului Judetean, Kiss Alexandru, lider al organizatiei judetene a UDMR, sa fie cercetat sub control judiciar, respingand cererea de arest preventiv depusa de procurorii DNA, anunta Agerpres.

Tribunalul Brasov: Cei patru inculpati din dosarul in care este cercetat sotul Alinei Bica, plasati sub control judiciar pentru 60 de zile

Toti cei patru inculpati in dosarul in care este implicat si sotul fostei sefe DIICOT, Alina Bica, vor fi cercetati sub control judiciar, informeaza Mediafax. Tribunalul Brasov a respins, miercuri noapte,.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Kiss Alexandru, sub control judiciar: Decizia instantei nu este definitiva

Kiss Alexandru, vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, lider al organizatiei judetene a UDMR, a fost pus miercuri, sub control judiciar de catre magistrati, care au respins solicitarea DNA de arestare.

Sotul Alinei Bica, cercetat de DIICOT sub control judiciar

ACTUALIZARE 14:00 Mircea Octavian Bica, sotul fostei sefe a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Alina Bica, audiat azi de procurorii DIICOT Brasov, a fost pus sub control judiciar, potrivit surselor din presa.

Traian Basescu: Scutul in jurul lui Sova, o noua marte neagra. Politicul vrea sa aduca Justitia sub control

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat facand referire la cazul Sova ca Judec relatia Parlament - Justitie, nu relatia parlamentar-justitie. Asta citesc din presa, ca cercetarile procurorilor in cazul lui Sova ar putea duce la Ponta. Ipocrizia PNL ma deranjeaza, daca veneau inca 8 la munca. Dar nu au venit. Am asistat practic la o noua marte neagra. Cred ca Justitia se afla intr-un moment critic, politicienii vor sa o aduca la tacere, sa o puna sub control. Justitia a facut progrese enorme in perioada 2004-2014, insa mai are probleme care trebuie rezolvate.

Bistrita: Patru persoane, sub control judiciar pentru operatiuni ilegale cu tutun

Patru persoane au fost puse sub control judiciar, dupa ce politistii din Bistrita-Nasaud au ridicat, in urma unor perchezitii domicilare, peste 2,2 tone de tutun brut, patru instalatii manuale de prelucrat tutun, peste 17. 500 de filtre de tigari.

Sotul Alinei Bica, sub control judiciar, dupa ce ar fi spalat peste 80.000 de lei. Denuntul in dosarul evazionistilor, facut de Ovidiu Tender

Sotul Alinei Bica, fosta sefa DIICOT, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, iar patru membri ai gruparii de evazionisti au fost retinuti. Dosarul sotului fostei sefe DIICOT este dosar disjuns din dosarul Alinei Bica la DNA, in care Dorin Bica a fost audiat in februarie 2015, spun surse judiciare.

Sotul Alinei Bica, sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala. DIICOT Brasov: Activitatea infractionala a inceput in decembrie 2010

00 - Sotul Alinei Bica a fost pus sub control judiciar de procurorii DIICOT, pentru 60 de zile, cu interdictia de a parasi tara, iar alte patru persoane, intre care si liderul gruparii, Dan Vasile, au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )