Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ce a declarat Augustin Jianu, singurul ministru care a ramas langa Sorin Grindeanu, dupa votul motiunii

Antena3 Antena3,
Ce a declarat Augustin Jianu, singurul ministru care a ramas langa Sorin Grindeanu, dupa votul motiunii

Augustin Jianu, ministrul Comunicatiilor, singurul ministru care a ramas alaturi de Sorin Grindeanu dupa demisia colegilor sai dun Guvern, a avut o prima reactie la votul din Parlament care a dus la demiterea. continuă pe Antena3

Lovitura pentru tabara Grindeanu - Ponta: Nicolae Banicioiu este singurul ministru care a ramas alaturi de echipa PSD 2

Nicolae Banicioiu este singurul ministru apropiat de Victor Ponta care a ramas fidel echipei Ponta - Grindeanu, aparand azi in Parlament alaturi de premier si secretarul general al Guvernului, potrivit.

Surse: Iohannis nu vrea sa semneze numirea lui Augustin Jianu ca vicepremier si ministru al Dezvoltarii

Presedintele Klaus Iohannis nu ar dori sa semneze pentru numirea lui Augustin Jianu ca vicepremier si ministru al Dezvoltarii, potrivit unor surse citate de Antena 3. Stire in curs de.

Nicolae Banicioiu, singurul ministru apropiat de Ponta care a ramas alaturi de echipa Ponta - Grindeanu. Teodorovici, Cazanciuc, Ionut Vulpescu si Rovana Plumb merg pe mana lui Dragnea

Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in guvernele Ponta, e singurul ministru apropiat de acesta care a ramas fidel echipei Ponta - Dragnea, el aparand azi in Parlament alaturi de premier si secretarul general al Guvernului. Eugen Orlando Teodorovici, Robert Cazanciuc, Ionut Vulpescu si Rovana Plumb - toti din generatia lui Ponta - au anunt ieri si azi ca vor vota motiunea de cenzura, asa cum le-a cerut Liviu Dragnea.

FOTO Doar doi ministri stau in banca rezervata Guvernului de la Parlament: Sorin Grindeanu si Augustin Jianu. Plus Victor Ponta

Doar doi ministri stau in bancile rezervate membrilor Guvernului la citirea motiunii de cenzura: premierul Sorin Grindeanu si ministrul Comunicatiilor, Augustin Jianu. Ceilalti ministri, toti demisionari, s-au asezat in bancile PSD din sala de plen.

Nicolae Banicioiu este singurul ministru din Guvernul Ponta care a ramas fidel echipei Ponta - Grindeanu

Fostul ministru al Sanatatii in guvernele Ponta, Nicolae Banicioiu, este singurul sef de minister care a ramas sustinator al echipei secretarului general, aparand, miercuri, in Parlament, alaturi de seful Executivului si fostul premier Ponta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )