Libnet.ro
UNICEF

11:00

Nicolae Banicioiu este singurul ministru din Guvernul Ponta care a ramas fidel echipei Ponta - Grindeanu

România Liberă România Liberă,
Nicolae Banicioiu este singurul ministru din Guvernul Ponta care a ramas fidel echipei Ponta - Grindeanu

Fostul ministru al Sanatatii in guvernele Ponta, Nicolae Banicioiu, este singurul sef de minister care a ramas sustinator al echipei secretarului general, aparand, miercuri, in Parlament, alaturi de seful Executivului si fostul premier Ponta. continuă pe România Liberă

Lovitura pentru tabara Grindeanu - Ponta: Nicolae Banicioiu este singurul ministru care a ramas alaturi de echipa PSD 2

Nicolae Banicioiu este singurul ministru apropiat de Victor Ponta care a ramas fidel echipei Ponta - Grindeanu, aparand azi in Parlament alaturi de premier si secretarul general al Guvernului, potrivit.

Fost ministru din Guvernul Ponta, mesaj categoric: Nu am sa votez niciodata ceva care sa aduca atingere tarii mele

Fostul ministru Doina Pana spune ca nu a votat si nici nu va vota vreodata ceva care sa aduca atingere tarii si poporului. Dragi prieteni, de cand fac politica, mi s-au pus in.

Nicolae Banicioiu, singurul ministru apropiat de Ponta care a ramas alaturi de echipa Ponta - Grindeanu. Teodorovici, Cazanciuc, Ionut Vulpescu si Rovana Plumb merg pe mana lui Dragnea

Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in guvernele Ponta, e singurul ministru apropiat de acesta care a ramas fidel echipei Ponta - Dragnea, el aparand azi in Parlament alaturi de premier si secretarul general al Guvernului. Eugen Orlando Teodorovici, Robert Cazanciuc, Ionut Vulpescu si Rovana Plumb - toti din generatia lui Ponta - au anunt ieri si azi ca vor vota motiunea de cenzura, asa cum le-a cerut Liviu Dragnea.

Nicolae Banicioiu, deputat PSD: Nu voi vota motiunea de cenzura. Nu pot sa merg la aceasta aventura

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu a declarat, miercuri, la Parlament, ca nu va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, deoarece i se pare ciudat sa isi dai jos propriul Cabinet si nu poate sa mearga la aceasta aventura.

Ce a declarat Augustin Jianu, singurul ministru care a ramas langa Sorin Grindeanu, dupa votul motiunii

Augustin Jianu, ministrul Comunicatiilor, singurul ministru care a ramas alaturi de Sorin Grindeanu dupa demisia colegilor sai dun Guvern, a avut o prima reactie la votul din Parlament care a dus la demiterea.

TATISMUL AMAZONESC din Guvernul Romaniei. Europarlamentar: Accesul de prostie care domina partidele, parlamentul si justitia nu e accidental

Scandalul iscat de PSD este nemaiintalnit. Nu s-a mai intalnit in istorie ca un partid aflat la guvernare sa-si revoce propriul executiv, acuzandu-l de incompetenta. Tot acest.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )