Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ce a declarat Simona Halep, dupa infrangerea de la Madrid

România Liberă România Liberă,
Ce a declarat Simona Halep, dupa infrangerea de la Madrid

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, duminica, dupa ce a fost invinsa de Alize Cornet, in primul tur la Madrid, ca era pregatita pentru un esec, intrucat este inevitabila o cadere dupa o perioada buna, informeaza digisport. ro, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Simona Halep: Eram pregatita pentru un esec, este inevitabil sa ai si o cadere dupa o perioada buna

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, duminica, dupa ce a fost invinsa de Alize Cornet in primul tur la Madrid, ca era pregatita pentru un esec, ea considerand ca este inevitabila o cadere dupa o perioada buna.

Simona Halep o intalneste pe Alize Cornet in primul tur la Madrid

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, va juca impotriva sportivei franceze Alize Cornet, numarul 28 mondial, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in.

Ilie Nastase si-a indulcit discursul fata de Simona Halep

Dupa ce a criticat-o aspru pentru neparticiparea la meciul de Fed Cup dintre Canada si Romania, Ilie Nastase a revenit la sentimente mai bune fata de Simona Halep.

Simona Halep: Eram pregatita pentru un esec, este inevitabil sa ai si o cadere dupa o perioada buna. Probabil ca e bine sa invat multe din meciul acesta

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, duminica, dupa eliminarea din cadrul Turneului Madrid Open, ca era pregatita pentru un esec, ea considerand ca este inevitabila o cadere dupa o.

Simona Halep, eliminata in primul tur al Madrid Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, finalista la editia precedenta a Madrid Open, a fost invinsa, duminica, de sportiva franceza Alize Cornet, locul 28 WTA, cu scorul de 7-6 6), 6-3, in prima mansa a turneului de categorie Premier din.

Madrid Open: Simona Halep, eliminata in primul tur de sportiva franceza Alize Cornet

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a fost invinsa, duminica, de sportiva franceza Alize Cornet, locul 21 WTA, cu scorul de 7-6 6), 6-3, in prima mansa a turneului de categorie Premier din capitala.

Simona Halep la Madrid: explicatiile unui esec dramatic. Ce momente-cheie au decis infrangerea Simonei in turul I

In 2014, Simona Halep a jucat prima ei mare finala din cariera, la Madrid. Duminica, ea a suferit cea mai rapida eliminare din 2015 la turneul patronat de Ion Tiriac.

Simona Halep la Madrid: romanca joaca duminica, dupa Sarapova si Serena! Astazi e meciul Dulgheru - Ana Ivanovici

Simona Halep va juca duminica, pe arena Manolo Santana, meciul din primul tur al turneului de la Madrid cu jucatoarea fraceza Alize Cornet.

LIVE Simona Halep-Alize Cornet in primul tur la Madrid. Darren Cahill trece peste Victor Ionita si coboara langa Simona

Simona Halep debuteaza in turneul de la Madrid, duminica dupa ora 13:30, cand o intalneste in primul tur pe Alize Cornet din Franta.

LIVE Simona Halep-Alize Cornet in primul tur la Madrid (Duminica, dupa ora 13:30)

Simona Halep debuteaza in turneul de la Madrid, duminica dupa ora 13:30, cand o intalneste in primul tur pe Alize Cornet din Franta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )