Libnet.ro
UNICEF

21:00

Declaratia de avere a lui Dacian Ciolos: Premierul are doua locuinte in Bucuresti, o casa de vacanta in constructie si aproape 80 de mii de euro in conturi

Hotnews Hotnews,
 Declaratia de avere a lui Dacian Ciolos: Premierul are doua locuinte in Bucuresti, o casa de vacanta in constructie si aproape 80 de mii de euro in conturi

Premierul Dacian Ciolos detine, potrivit declaratiei de avere publicate pe site-ul Guvernului, un apartament si o casa de locuit in Bucuresti, un teren intravilan si o casa de vacanta in constructie in localitatea Marisel din judetul Cluj, precum si 79. 499 de euro si 10. 606 de lei in conturi, la banci din Romania, Franta si Belgia. continuă pe Hotnews

Dacian Ciolos: Premierul Canadei si-a aratat deschiderea pentru a lucra impreuna si eficace la problema vizelor

Premierul Dacian Ciolos s-a intalnit, miercuri, la Ottawa, cu premierul Canadei, Justin Trudeau, seful Executivului roman precizand ca omologul sau canadian s-a aratat deschis fata de o.

Cati bani are in conturi premierul Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos detine, potrivit declaratiei de avere publicate recent pe site-ul Guvernului, un teren intravilan si o casa de vacanta in constructie in localitatea Marisel, un apartament si o casa de locuit in Bucuresti si are in conturi si depozite la banci din Belgia, Franta si Romania 79. 499 de euro si 10. 606 de lei.

Dacian Ciolos, vizita oficiala in Canada: Premierul i-a multumit omologului sau pentru reactoarele de la Cernavoda (VIDEO)

Vizita istorica in Canada pentru Dacian Ciolos. Premierul Romaniei s-a intalnit cu omologul sau canadian, Justin Trudeau, pentru a discuta in legatura cu problema vizelor pentru.

Premierul are in conturi aproape 80.000 de euro: Fata de anul trecut, Dacian Ciolos are mai multi euro, dar mai putini lei

Premierul Romaniei are in conturi aproape 80. 000 de euro, depozitati in banci din Belgia si Franta. Site-ul guvernului a publicat o noua actualizare a declaratiei de avere a lui Dacian Ciolos. Fa.

Cati bani are Dacian Ciolos in conturile sale

Premierul Dacian Ciolos detine, potrivit declaratiei de avere publicate recent pe site-ul Guvernului, un teren intravilan si o casa de vacanta in constructie in localitatea Marisel, un apartament.

Premierul Dacian Ciolos, despre viitorul sau: Nu va faceti nicio grija, o sa-mi gasesc eu ce sa fac

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, in cursul vizitei la Ottawa, ca are un mandat de premier pana la finalul acestui an, dupa care isi va gasi ce sa faca.

Premierul Dacian Ciolos efectueaza o vizita oficiala in Canada. Vizele cetatenilor romani, printre temele care vor fi abordate

Premierul Dacian Ciolos efectueaza, miercuri, o vizita de lucru in Canada, unde se va intalni cu premierul canadian Justin Trudeau, cu presedintii Senatului, George J. Furey, si al Camerei Comunelor, Geoff Regan, precum si cu Guvernatorul General al Canadei, David Johnston. Unul dintre obiective vizeaza vizele cetatenilor romani.

Premierul Dacian Ciolos, despre viitorul sau: Nu va faceti nicio grija, o sa-mi gasesc eu ce sa fac

Se apropie finalul de mandat pentru Guvernul Ciolos. Desemnat in functia de prim-ministru in toamna anului trecut, dupa tragedia de la clubul Colectiv, Dacian Ciolos lasa de inseles ca nu.

Ce post il asteapta pe Dacian Ciolos cand nu va mai fi seful Guvernului? Premierul ar urma sa fie platit cu 20.000 de dolari pe luna

Intrebat ce va face, in cazul in care nu va mai fi la guvernare, Dacian Ciolos a raspuns raspicat, citat de Agerpres:.

Dacian Ciolos, discutii cruciale in Canada. Anuntul facut pe Facebook de premierul roman

Premierul Dacian Ciolos s-a intalnit la Ottawa cu omologul sau canadian Justin Trudeau. Pe agenda discutiilor a fost si problematica vizelor pentru cetatenii romani, dupa ce in ultimii ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )