Libnet.ro
UNICEF

11:00

Declaratia prin care se cere DEMISIA lui Traian Basescu, ADOPTATA de Parlament cu 344 de voturi. Documentul, trimis la Bruxelles

Antena3 Antena3,
Declaratia prin care se cere DEMISIA lui Traian Basescu, ADOPTATA de Parlament cu 344 de voturi. Documentul, trimis la Bruxelles

Update 14. 10 - Parlamentul va trimite la Parlamentul European si la Comisia Europeana declaratia adoptata astazi privind demisia presedintelui Traian Basescu. Acesta este un demers de informare a. continuă pe Antena3

Declaratia prin care se cere DEMISIA lui Traian Basescu, ADOPTATA de Parlament cu 344 de voturi. Ponta: Basescu intruchipeaza coruptia

Update 10. 57 - Parlamentul a adoptat, miercuri, declaratia prin care se cere demisia presedintelui Traian Basescu, urmare a scandalului in care e implicat fratele sau. Plenul comun al celor doua Camere a.

Declaratia prin care se cere DEMISIA lui Traian Basescu, ADOPTATA de Parlament cu 344 de voturi. Documentul a fost trimis la Bruxelles

Update 15. 45 - Parlamentul a anuntat, miercuri, ca a trimis membrilor Consiliului European declaratia adoptata miercuri de plenul reunit prin care se cere demisia presedintelui Traian.

Tariceanu: Declaratia Parlamentului care cere demisia de onoare a lui Basescu nu are rol si urmare juridica

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti seara, la Antena 3, ca declaratia pe care a propus-o si care cere demisia de onoare a lui Traian Basescu nu are un rol si o urmare juridica.

Scandalul urias Bercea-GATE ajunge in Parlament. Tariceanu: Senatul va cere demisia lui Traian Basescu

UPDATE:Calin Popescu Tariceanu a declarat ca Senatul va cere demisia lui Traian Basescu. Mai mult, SRI si SPP vor trebui sa raporteze daca seful statului a fost instiintat despre evolutia situatiei.

VIDEO Parlamentul a adoptat declaratia prin care se solicita demisia presedintelui Basescu, cu 344 voturi pentru, niciun vot impotriva/ UDMR s-a abtinut, PDL si PMP au absentat

Parlamentul a adoptat cu 344 voturi pentru, 17 abtineri si niciun vot impotriva Declaratia prin care se solicita demisia presedintelui Traian Basescu, anunta Agerpres. Votul a fost deschis, prin ridicare de mana. Propunerea a apartinut presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu. Adoptarea declaratiei de catre Parlament nu are consecinte juridice. ***Ora 19. 15 Declaratia adoptata miercuri de Parlament a fost publicata in Monitorul Oficial. Ora 15. 20 Parlamentul a trimis declaratia privind demisia lui Traian Basescu membrilor Consiliului European Ora 11. 35 236 de parlamentari au lipsit de la vot, potrivit B1. Parlamentarii UDMR s-au abtinut. Ora 11. 05 Victor Ponta: Eu vreau ca toata lumea sa inteleaga semnificatia acestui vot - 344. o majoritate covarsitoare, niciun vot impotriva, nimeni nu a vrut sa se soldarizeze cu dl presedinte cu exceptia dnei Udrea si dlui Blaga. In situatia in care se afla in acest moment, puneti-va in situatia unui procuror care trebuie sa mearga la presedinte sa fie numit in functie. ) Presedintele Basescu probabil ca va sfida si acest rezultat convarsitor. Eu inca mai cred ca va pune interesul Romaniei mai presus. Astazi s-au stabilit niste standarde politice si morale pe care viitorul presedinte va trebui sa le respecte.

344 parlamentari au adoptat declaratia prin care ii cer demisia lui Basescu

Plenul comun al celor doua Camere a adoptat, miercuri, cu 344 voturi pentru, niciun vot impotriva si 17 abtineri, declaratia politica prin care solicita demisia presedintelui Traian Basescu.

Parlamentul a adoptat declaratia prin care cere demisia lui Basescu. UDMR s-a abtinut. Ponta: Astazi a existat USL

Deputatii si senatorii au adoptat, cu 344 de voturi pentru, 17 abtineri si niciun vot impotriva, proiectul de declaratie prin care se cere demisia efectiva presedintelui Traian Basescu, in urma scandalului izbucnit intre fratele sau si Bercea Mondial.

Senatul va cere demisia lui Traian Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, luni, ca Senatul va cere demisia presedintelui Traian Basescu, in contextul scandalului in care este implicat fratele sefului statului, Mircea Basescu.

UPDATE Senatul va cere demisia lui Traian Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, luni, ca Senatul va cere demisia presedintelui Traian Basescu, in contextul scandalului in care este implicat fratele sefului statului, Mircea Basescu.

Tariceanu a propus oficial Senatului sa adopte o declaratie prin care sa ceara demisia presedintelui Traian Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni ca propune Senatului adoptarea unei declaratii prin care sa se ceara demisia de onoare a presedintelui Traian Basescu. Tariceanu a mai spus ca ii va propune lui Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, ca si Camera sa adopte o declaratie similara. Vezi atasata propunerea lui Tariceanu). Propunerea oficiala a lui Tariceanu, postata pe site-ul Senatului, arata ca atitudinea presedintelui Romaniei nu s-a ameliorat dupa suspendarea din 2012 si ca scadalul Bercea Mondial - Mircea Basescu au creat o situatie si o imagine incompatibile cu statutul functiei de Presedinte al Romaniei si cu mult sub demnitatea impusa acestei pozitii in stat. Propunerea lui Tariceanu este ca Traian Basescu sa-si prezinte demisia de onoare. In curs de actualizare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )