Libnet.ro
UNICEF

16:00

Declaratia pe proprie raspundere pentru votul in strainatate poate fi descarcata de pe site-ul MAE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Declaratia pe proprie raspundere pentru votul in strainatate poate fi descarcata de pe site-ul MAE

Ministerul Afacerilor Externe pune la dispozitie, pe site-ul institutiei, declaratia pe proprie raspundere pentru cetatenii romani care vor vota in strainatate la turul doi de scrutin in vederea alegerii Presedintelui Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri prezidentiale 2014. Cum sa votezi daca nu mai sunt declaratii pe proprie raspundere pentru listele suplimentare

Alegeri prezidentiale 2014. Mai multi romani din tara se plang de faptul ca nu mai pot vota pe listele suplimentare, pentru ca nu mai exista formulare tipizate pentru declaratiile pe proprie raspundere. Purtatorul de cuvant al BEC a oferit o solutie, desi nu este una rapida.

Ponta, despre scandalul votului in diaspora: Vom propune ca declaratia pe proprie raspundere sa fie descarcata online

Premierul Victor Ponta a sustinut luni o conferinta de presa pe tema scandalului la votul din diaspora, acolo unde sute de oameni nu au mai apucat sa voteze, desi au stat ore intregi la cozi. Astfel, liderul PSD.

Ponta, despre scandalul votului in diaspora: Vom propune ca declaratia pe proprie raspundere sa fie descarcata online (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a sustinut luni o conferinta de presa pe tema scandalului la votul din diaspora, acolo unde sute de oameni nu au mai apucat sa voteze, desi au stat ore intregi la cozi. Astfel, liderul PSD.

BEC: Declaratia pe propria raspundere pentru votantii din strainatate poate fi descarcata online si completata in afara sectiei de votare; semnarea si datarea acesteia, numai in fata membrilor sectiei

Biroul Electoral Central BEC) a adoptat marti o decizie ce prevede ca, pentru alegatorii din diaspora, formularul declaratiei pe propria raspundere poate fi descarcat online si completat in afara sectiei de votare, dar ca semnarea si datarea acesteia se va face numai in fata membrilor biroului electoral al sectiei de votare din strainatate.

Romanii din diaspora pot veni la vot cu declaratiile pe proprie raspundere completate. Le vor semna in sectie

Biroul Electoral Central a decis marti ca Birourile electorale ale sectiilor de votare din strainatate trebuie sa fie completate in 5 zile daca nu au numarul maxim de membri, iar alegatorii vor putea veni la turul 2 cu declaratia pe proprie raspundere printata si completata, urmand sa o semneze si dateze in sectie.

VIDEO. BEC: Peste 40.000 de romani au votat in strainatate, pana la ora 13.00. Probleme la Paris si Londra. MAE: Completarea declaratiilor pe proprie raspundere, si in proximitatea sectiilor. Numai BEC poate decide prelungirea votului

206 romani au votat, pana la ora 13. 00, in cele 294 de sectii de votare din strainatate, a anuntat Biroul Electoral Central. Patru sectii din doua tari Australia si Noua Zeelanda) s-au inchis.

Declaratia pe propria raspundere pentru votantii din diaspora, postata pe site-urile MAE si BEC

Ministerul Afacerilor Externe transmite ca declaratia pe propria raspundere necesara pentru romanii care voteaza in strainatate este disponibila atat pe site-ul institutiei, cat si pe cel al Biroului Electoral Central, reamintind ca formularul poate fi completat inainte de intrarea in sectia de votare, unde va fi doar semnat.

MAE si BEC au publicat declaratia pe propria raspundere pentru votantii din diaspora

MAE anunta ca declaratia pe propria raspundere necesara pentru romanii care voteaza in strainatate este disponibila atat pe site-ul institutiei, cat si pe cel al Biroului Electoral Central. Formularul.

BEC: Sefii sectiilor de votare sa solicite prefectilor suplimentarea declaratiilor pe proprie raspundere

Biroul Electoral Central BEC) precizeaza, duminica seara, ca presedintii sectiilor de votare pot solicita prefectilor suplimentarea declaratiilor pe proprie raspundere, dupa ce au aparut numeroase sesizari privind numarul insuficient de formulare in Bucuresti.

Ce se intampla cu VOTUL din DIASPORA. Schimbarile care se vor face in turul doi

Declaratia pe proprie raspundere pe care romanii care voteaza in strainatate trebuie obligatoriu sa o completeze va putea fi descarcata de pe internet si completata acasa. Anuntul a fost facut de ministrul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )