Libnet.ro
UNICEF

21:45

Declaratie surprinzatoare a Alinei Gorghiu: Liviu Dragnea, singurul lider care reuseste sa dea o directie PSD-ului

România Liberă România Liberă,
Declaratie surprinzatoare a Alinei Gorghiu: Liviu Dragnea, singurul lider care reuseste sa dea o directie PSD-ului

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni, ca PSD este in disolutie. Totusi, sefa PNL a apreciat ca Liviu Dragnea este singurul lider PSD care mai reuseste sa dea o directie politica formatiunii politice. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, despre MRU: Nu putem da votul de incredere unui om in care nu credem

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a declarat, vineri, la Baia Mare ca partidul sau nu poate acorda un vot de incredere lui Mihai Razvan Ungureanu deoarece social-democratii nu au incredere in acesta dintr-o mie de motive, sustine Liviu Dragnea.

Cele sase SMS-uri care l-au condamnat pe Liviu Dragnea. Vezi motivarea iCCJ

Liviu Dragnea, fostul ministru al Dezvoltarii Reginonale si fost vicepremier in Guvernul Ponta, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in Dosarul Referendumului deoarece, sustin judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie, Liviu Dragnea a incalcat legea cand le-a cerut colegilor de partid sa mobilizeze oamenii sa iasa la vot la referendumul de suspendare al presedintelui Traian Basescu din iulie 2012, .

Liviu Dragnea, despre votul in cazul votului lui MRU la sefia SIE: Boicotul e una din variante. Noi nu-l sustinem

Liviu Dragnea a declarat luni ca boicotul este una din variante in cazul votului de marti privind alegerea lui MIhai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, informeaza B1 TV. Noi nu-l sustinem pe domnul Mihai.

Liviu Dragnea, despre votul in cazul numirii lui MRU la sefia SIE: Boicotul e una din variante. Noi nu-l sustinem (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat luni ca boicotul este una din variante in cazul votului de marti privind alegerea lui MIhai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, informeaza B1 TV. Noi nu-l sustinem pe domnul Mihai.

Cat de stabil mai este PSD. Ce spune coordonatorul Liviu Dragnea

Partidul Social Democrat este un partid stabilizat si nu sunt probleme serioase la aceasta ora, a declarat, luni, coordonatorul politic al partidului, Liviu Dragnea. intrebat cu privire la lipsa premierului.

Liviu Dragnea: PSD este un partid stabilizat. Nu sunt probleme serioase acum, la ora la care vorbim

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent National, ca PSD este un partid stabilizat care nu se confrunta cu cu probleme serioase ibn acest moment, informeaza.

Liviu Dragnea: Nu ii putem da votul lui Mihai Razvan Ungureanu, ar fi foarte greu pentru un pesedist sa motiveze acest lucru

Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea a declarat luni, inaintea sedintei conducerii PSD, ca social-democratii nu il pot vota pe Mihar Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe si ca un vot in favoare ar fi foarte greu de motivat.

Liviu Dragnea: Daca UNPR voteaza pentru numirea lui Ungureanu la SIE, vom intra intr-o alta etapa de colaborare (VIDEO)

Nou avertisment al lui Liviu Dragnea catre UNPR: daca alesii Uniunii vor vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, se intra intr-o alta etapa de colaborare, informeaza B1 TV. De aceasta.

Liviu Dragnea: Daca UNPR va vota pentru Ungureanu la SIE, probabil intram intr-o alta etapa de colaborare

PSD vrea sa continue guvernarea, dar nu in orice conditii, iar daca UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE), atunci probabil ca se va intra intr-o alta etapa de colaborare, a afirmat coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Sper ca Ponta sa revina in 7-10 zile, lipsa lui tulbura partidul si coalitia

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, spera ca premierul Victor Ponta sa revina in tara in cateva zile, 7 - 10 zile, avertizand ca lipsa acestuia tulbura foarte mult partidul si tulbura si coalitia cu efecte in exercitarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )