Libnet.ro
UNICEF

18:30

Liviu Dragnea: Sper ca Ponta sa revina in 7-10 zile, lipsa lui tulbura partidul si coalitia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liviu Dragnea: Sper ca Ponta sa revina in 7-10 zile, lipsa lui tulbura partidul si coalitia

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, spera ca premierul Victor Ponta sa revina in tara in cateva zile, 7 - 10 zile, avertizand ca lipsa acestuia tulbura foarte mult partidul si tulbura si coalitia cu efecte in exercitarea. continuă pe Wall-Street Ro

Liviu Dragnea: Lipsa lui Ponta tulbura partidul si coalitia. Sper sa revina in 7-10 zile

Liviu Dragnea il asteapta acasa pe premierul Victor Ponta cat mai curand. Liderul PSD a declarat ca lipsa acestuia tulbura partidul si coalitia. Este o perioada in care aceasta lipsa tulbura.

Cele sase SMS-uri care l-au condamnat pe Liviu Dragnea. Vezi motivarea iCCJ

Liviu Dragnea, fostul ministru al Dezvoltarii Reginonale si fost vicepremier in Guvernul Ponta, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in Dosarul Referendumului deoarece, sustin judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie, Liviu Dragnea a incalcat legea cand le-a cerut colegilor de partid sa mobilizeze oamenii sa iasa la vot la referendumul de suspendare al presedintelui Traian Basescu din iulie 2012, .

Ce spune Liviu Dragnea despre nominalizarea lui Ungureanu la conducerea SIE

Liviu Dragnea a declarat ca daca propunerea lui Ungureanu s-ar fi discutat in CSAT, ar fi aflat toata lumea si daca Victor Ponta ar fi fost anuntat de aceasta propunere, ar fi aflat si partidul.

Ordinul lui Dragnea pentru Ponta: Cum-necum sa ajunga la Guvern.Orice zi in plus nu este avantajoasa nici pentru el, nici pentru partid, nici pentru Guvern

Liviu Dragnea i-a recomandat premierului Victor Ponta sa caute o solutie de a face recuperarea medicala in tara, dupa interventia chirurgicala la care a fost supus in Turcia.

Ordinul lui Dragnea pentru Ponta: Cum-necum sa ajunga la Guvern.Orice zi in plus nu este avantajoasa nici pentru el, nici pentru partid

Liviu Dragnea i-a recomandat premierului Victor Ponta sa caute o solutie de a face recuperarea medicala in tara, dupa interventia chirurgicala la care a fost supus in Turcia.

Sfatul lui Dragnea pentru Ponta: Trebuie sa faca un efort dureros si sa vina la Palatul Victoria

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la TVR, ca premierul Victor Ponta trebuie sa se intoarca de urgenta acasa pentru ca Romania nu are nevoie de instabilitate.

Liviu Dragnea, despre MRU: Nu putem da votul de incredere unui om in care nu credem

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a declarat, vineri, la Baia Mare ca partidul sau nu poate acorda un vot de incredere lui Mihai Razvan Ungureanu deoarece social-democratii nu au incredere in acesta dintr-o mie de motive, sustine Liviu Dragnea.

Dosarul Referendumul. Motivele pentru care a fost condamnat Liviu Dragnea

Fostul ministru alDezvoltarii si Administratiei, Liviu Dragnea, si-a folosit influentasi autoritatea provenind din functia de conducere detinuta in cadrul PSD pentru a comite infractiuni. Asta arata magistratii Curtii Supreme in motivarea deciziei prin care l-au condamnat pe Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare.

Motivarea instantei: Liviu Dragnea, condamnat in dosarul referendumului pentru SMS-urile trimise in campanie

Instanta Suprema a motivat decizia de condamnare a fostului vicepremier Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Judecatorii arata ca, in calitatea sa de coordonator al.

VIDEO Liviu Dragnea, coordonatorul PSD: Nu putem ramane in orice conditii la guvernare. PSD-ul deja e straveziu. Eu nu sunt nici orb, nici surd, si nici prost

Pentru a linisti spiritele din interirul PSD-ului, Liviu Dragnea, coordonatorul politic al partdului, a inceput sa viziteze filialele judetene, indemnandu-i pe membrii partidului sa nu predea armele, ci sa lupte si sa ramana uniti.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )