Libnet.ro
UNICEF

13:30

Dedeman cumpara cu 16 milioane de euro un teren de 50.000 mp langa IKEA pentru cel mai mare magazin de bricolaj din Romania

Adevărul Adevărul,
Dedeman cumpara cu 16 milioane de euro un teren de 50.000 mp langa IKEA pentru cel mai mare magazin de bricolaj din Romania

Dedeman, cel mai mare retailer specializat in bricolaj, companie detinuta de catre antreprenorii romani Dragos si Adrian Paval, pregateste una dintre cele mai importante mutari pe piata de bricolaj, atacand zona nordul Bucurestiului, una dintre cele mai exclusiviste zone comerciale din Romania. continuă pe Adevărul

Dedeman cumpara cu 16 mil. de euro un teren de 50.000 mp langa IKEA pentru cel mai mare magazin de bricolaj din Romania

Dedeman, cel mai mare retailer specializat in bricolaj, companie detinuta de catre antreprenorii romani Dragos si Adrian Paval, pregateste una dintre cele mai importante mutari pe piata de bricolaj, atacand zona nordul Bucurestiului, una dintre cele.

Gandul: ANAF a secretizat recuperarea prejudiciului de 60 milioane euro din dosarul lui Dan Voiculescu

Opinia publica nu va afla niciodata daca ANAF a recuperat pe deplin prejudiciul de 60 milioane euro din dosarul in care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare pentru spalare de bani, scrie Gandul. info. Intr-un raspuns oficial la cererea cotidianului, ANAF sustine ca aceasta procedura este secretizata, astfel ca cetatenii obisnuiti nu au voie sa afle daca suma cu care Voiculescu a pagubit statul va fi recuperata.

Imediat ce l-am vazut, am ingenuncheat. Un vas chinezesc s-a vandut cu 7,5 milioane euro la o licitatie ce a pornit de la 15.000 euro

Un vas chinezesc scos la licitatie in Italia cu un pret de pornire de 15. 000 euro s-a vandut recent cu 7,5 milioane euro, un pret de 500 de ori mai mare decat cel initial. Vasul, de o calitate extraordinara.

CNADNR se pregateste de iarna. Plateste 33 milioane euro pentru utilaje de deszapezire

CNADNR va plati 146,6 milioane lei 33,1 milioane euro), cu TVA, pentru achizitia de autofreze de curatat zapada si vehicule echipate pentru interventii speciale pe timp de iarna, cele mai multe unitati urmand.

Pretul final la Cetatii Brasovului: 3,5 milioane de euro. Compania Aro Palace o ofera spre vanzare Primariei

Compania Aro Palace a facut o noua evaluare a Cetatii de pe Dealul Straja si o ofera spre vanzare Primariei cu 3,5 milioane de euro. Compania vrea sa vanda si Restaurantul Panoramic 1,16 milioane de euro) de pe Tampa si Casa Padurarului 760. 000 de euro) de la baza muntelui, dar pentru moment nu a gasit clienti.

Fondul Proprietatea cere ca Hidroelectrica sa nu mai participe cu 2 milioane de euro la capitalul social al Hidro Tarnita

Fondul Proprietatea cere revocarea unei decizii a actionarilor din februarie 2014 prin care a fost aprobata participarea Hidroelectrica cu 2 milioane de euro la majorarea capitalului social al Hidro Tarnita, compania de proiect care se ocupa de proiectul hidrocentralei prin pompaj Tarnita-Lapustesti. Fondul Proprietatea solicita ca aceasta revocare sa fie aprobata in urmatoarea sedinta AGA care va avea loc pe 18 noiembrie. Reamintim ca Fondul Proprietatea s-a opus inca de la inceput ca Hidroelectrica sa participe cu 2 milioane de euro la capitalul social al Hidro Tarnita, considerand ca nu exista informatii suficiente care sa demonstreze oportunitatea unui proiect extrem de costisitor de circa 1,2 miliarde euro).

Sala de sport de 19 milioane de euro la Sfantu Gheorghe, un oras cu doar 56.000 de locuitori

O sala de sport multifunctionala cu 3000 locuri va fi construita la Sfantu Gheorghe, valoarea investitiei depasind 19 milioane de euro. Lucrarile vor incepe de saptamana viitoare, iar finantarea vine de la Compania Nationala de Investitii.

Transgaz va primi fonduri UE de 1,5 milioane euro pentru proiectarea statiilor din Corbu, Hateg si Horia

Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale Transgaz SA va beneficia de o finantare europeana in valoare de 1,5 milioane de euro, ce va fi utilizata in studiul de fezabilitate si de proiectare de tip front-end FEED) pentru statiile de compresoare din Corbu, Hateg si Horia.

NEPI a finalizat preluarea Promenada Mall, pentru 148 milioane euro

ACTUALIZARE 19:30 NEPI a finalizat astazi tranzactia de achizitie a mall-ului Promenada din Floreasca, la un pret total de 148 milioane de euro, acesta fiind platit in numerar, din resursele proprii NEPI, arata un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Lichiditate de peste 4,19 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 18. 639,39 lei 4. 189,44 euro).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )