Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sala de sport de 19 milioane de euro la Sfantu Gheorghe, un oras cu doar 56.000 de locuitori

Adevărul Adevărul,
Sala de sport de 19 milioane de euro la Sfantu Gheorghe, un oras cu doar 56.000 de locuitori

O sala de sport multifunctionala cu 3000 locuri va fi construita la Sfantu Gheorghe, valoarea investitiei depasind 19 milioane de euro. Lucrarile vor incepe de saptamana viitoare, iar finantarea vine de la Compania Nationala de Investitii. continuă pe Adevărul

Lichiditate de peste 4,19 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 18. 639,39 lei 4. 189,44 euro).

Sfantu Gheorghe va avea o sala multifunctionala de 19 milioane de euro

O sala de sport multifunctionala cu trei mii de locuri va fi construita la Sfantu Gheorghe, valoarea investitiei depasind 19 milioane de euro, iar lucrarile vor incepe de saptamana viitoare, a anuntat, ieri, primarul orasului, Antal Arpad.

Curatarea bilantului BCR a generat pierderi de 546 milioane euro

Banca Comerciala Romana BCR) a avut in trimestrul al treilea cheltuieli nete cu provizioane de 4,05 miliarde lei 910,9 milioane euro), de 2,5 ori mai mari decat in perioada similara din 2013, ca parte a procesului de curatare a bilantului, ceea ce a generat pierderi nete de 2,42 miliarde lei 545,9 milioane euro), se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Gandul: ANAF a secretizat recuperarea prejudiciului de 60 milioane euro din dosarul lui Dan Voiculescu

Opinia publica nu va afla niciodata daca ANAF a recuperat pe deplin prejudiciul de 60 milioane euro din dosarul in care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare pentru spalare de bani, scrie Gandul. info. Intr-un raspuns oficial la cererea cotidianului, ANAF sustine ca aceasta procedura este secretizata, astfel ca cetatenii obisnuiti nu au voie sa afle daca suma cu care Voiculescu a pagubit statul va fi recuperata.

CNADNR se pregateste de iarna. Plateste 33 milioane euro pentru utilaje de deszapezire

CNADNR va plati 146,6 milioane lei 33,1 milioane euro), cu TVA, pentru achizitia de autofreze de curatat zapada si vehicule echipate pentru interventii speciale pe timp de iarna, cele mai multe unitati urmand.

NEPI a finalizat preluarea Promenada Mall, pentru 148 milioane euro

ACTUALIZARE 19:30 NEPI a finalizat astazi tranzactia de achizitie a mall-ului Promenada din Floreasca, la un pret total de 148 milioane de euro, acesta fiind platit in numerar, din resursele proprii NEPI, arata un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Transgaz va primi fonduri UE de 1,5 milioane euro pentru proiectarea statiilor din Corbu, Hateg si Horia

Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale Transgaz SA va beneficia de o finantare europeana in valoare de 1,5 milioane de euro, ce va fi utilizata in studiul de fezabilitate si de proiectare de tip front-end FEED) pentru statiile de compresoare din Corbu, Hateg si Horia.

MedLife, afaceri in crestere cu 12%, pana la 38,3 milioane euro, in primul semestru

MedLife, furnizor de servicii medicale private in Romania, a inregistrat in primele sase luni ale anului o cifra de afaceri de 38,3 milioane de euro, in crestere cu 12% fata de aceeasi perioada a anului trecut, estimand ca va depasi, pentru prima data, 2,5 milioane de pacienti,.

Fondul de investitii Tavirama, achizitii imobiliare de 1,2 milioane euro in Romania

Fondul de investitii Tavirama din Luxembourg intra pe piata din Romania printr-o serie de investitii imobiliare comerciale si rezidentiale ce se ridica la peste 1,2 milioane de euro, tranzactii care au fost mediate de compania de consultanta Gurau and Gurau.

Deutsche Bank are pierderi de 94 milioane euro

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca din Germania, a consemnat pierderi in trimestrul al treilea din anul curent, dupa ce si-a constituit provizioane de 894 de milioane de euro 1,1 miliarde dolari) ca sa-si acopere costurile legale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )