Libnet.ro
UNICEF

17:00

Defrisarile ilegale ale fondului forestier, strategia Nationala de Aparare a Tarii si evolutiile din Ucraina, pe agenda sedintei CSAT de marti

B1 B1,
Defrisarile ilegale ale fondului forestier, strategia Nationala de Aparare a Tarii si evolutiile din Ucraina, pe agenda sedintei CSAT de marti

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat cu marti, de la ora 15. 00, va avea loc o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii la Palatul Cotroceni. Pe agenda sedintei CSAT se numara defrisarile. continuă pe B1

Defrisarile ilegale ale fondului forestier national, pe agenda sedintei CSAT de maine

Defrisarile ilegale ale fondului forestier national reprezinta una dintre temele care urmeaza sa fie discutate, maine, la sedinta CSAT, alte subiecte vizand Strategia Nationala de Aparare a and Tarii, evolutiile din Ucraina, Republica Moldova in noua ecuatie regionala, potrivit unui comunicat emis de Administratia Prezidentiala.

Marti, presedintele Iohannis se va intalni cu premierul Ponta la sedinta CSAT. Pe ordinea de zi - defrisarile ilegale si Strategia nationala de aparare

Marti va avea loc o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Pe ordinea de zi se afla defrisarile ilegale, Strategia nationala de aparare, participarea fortelor armate in strainatate. Sedinta poate constitui un prilej de intalnire intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, in conditiile in care presedintele i-a cerut public demisia premierului, iar cel din urma - urmarit penal de DNA - a refuzat sa si-o depuna.

CSAT se reuneste marti; pe ordinea de zi Strategia Nationala de Aparare si masuri de stopare a defrisarilor ilegale

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se intruneste marti, de la ora 15,00, la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Klaus Iohannis, pe ordinea de zi figurand Strategia Nationala de Aparare a Tarii,.

Iohannis are astazi consultari cu liderii partidelor privind Strategia Nationala de Aparare

Presedintele Klaus Iohannis va avea astazi consultari cu liderii formatiunilor si partidelor parlamentare cu privire la Strategia Nationala de Aparare.

Iohannis invita partidele la discutii privind Strategia Nationala de Aparare a Tarii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis o invitatie liderilor partidelor si formatiunilor politice parlamentare, in vederea unor discutii referitoare la Strategia Nationala de Aparare a and Tarii.

Iohannis vrea sa puna la punct Strategia Nationala de Aparare a Tarii cu ajutorul liderilor politici

Presedintele Klaus Iohannis i-a invitat, luni, la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, pe liderii partidelor parlamentare, pentru a discuta despre Strategia Nationale de Aparare a Tarii, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Iohannis, consultari cu reprezentantii Puterii: Documentul privind strategia nationala de aparare trebuie sa isi continue parcursul (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a inceput consultarile la Palatul Cotroceni cu reprezentantii Puterii pe tema strategiei nationale de aparare, informeaza B1 TV. La debutul consultarilor, seful statului a precizat.

Iohannis invita partidele la discutii privind Strategia Nationala de Aparare a and Tarii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis o invitatie liderilor partidelor si formatiunilor politice parlamentare, in vederea unor discutii referitoare la Strategia Nationala de Aparare a and Tarii.

Culisele intanirii de taina de la Cotroceni: Discutie separata intre Gabriel Oprea si Dan Mihalache, inainte de consultarile referitoare la strategia nationala de aparare (VIDEO)

Seful cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, l-a chemat pe ministrul de interne, Gabriel Oprea, la Cotroceni cu un sfert de ora mai repede decat pe ceilalti delegati care au participat, luni, la consultarile.

Ce spune Iohannis despre Strategia de Aparare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la inceputul consultarilor cu reprezentantii partidelor politice din coalitia de guvernare, ca Strategia pentru Aparare trebuie sa-si continue calea, pentru a fi finalizata in timp util, chiar daca viata politica e un pic mai agitata.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )