Libnet.ro
UNICEF

13:00

Marti, presedintele Iohannis se va intalni cu premierul Ponta la sedinta CSAT. Pe ordinea de zi - defrisarile ilegale si Strategia nationala de aparare

Hotnews Hotnews,
 Marti, presedintele Iohannis se va intalni cu premierul Ponta la sedinta CSAT. Pe ordinea de zi - defrisarile ilegale si Strategia nationala de aparare

Marti va avea loc o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Pe ordinea de zi se afla defrisarile ilegale, Strategia nationala de aparare, participarea fortelor armate in strainatate. Sedinta poate constitui un prilej de intalnire intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, in conditiile in care presedintele i-a cerut public demisia premierului, iar cel din urma - urmarit penal de DNA - a refuzat sa si-o depuna. continuă pe Hotnews

SURSE: Presedintele Iohannis a convocat pentru marti o noua sedinta a CSAT

Presedintele Iohannis a convocat, pentru marti, o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, sustin surse politice.

Sedinta CSAT, marti, la Palatul Cotroceni

Marti va avea loc sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Sedinta a fost covocata de presedintele Klaus Iohannis, in urma solicitarii demisiei premierului Victor Ponta. Presedintele Klaus Iohannis a.

Victor Ponta, despre presedintele Iohannis: Mi-am facut datoria sa il informez despre ce sistem am mostenit de la Traian Basescu si despre ce trebuie sa faca acest presedinte al tuturor romanilor ca acest sistem sa functioneze mai bine

Dupa sedinta liderilor coalitiei de guvernare, premierul Victor Ponta a spus despre apelul fostului presedintele Traian Basescu cu privire la demisia sa ca este ridicol si ticalos. Ponta a tinut sa precizeze.

Presedintele Iohannis ii cere DEMISIA lui Victor Ponta. Premierul NU vrea sa plece din fruntea Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis poate dispune SUSPENDAREA din functie a premierului Victor Ponta, deoarece fata de acesta DNA cere urmarirea penala pentru infractiuni de conflict de interese savarsite in calitate de premier. Aceasta norma legala este prevazuta in Legea 115/1999 privind raspunderea ministeriala, articolul 17.

Combinatia DNA+PNL+Iohannis=letala pentru Ponta. Lovitura de stat sau coruptie la varf?

Premierul Victor Ponta, a anuntat ca nu demisioneaza si ca nu intentioneaza sa se lupte cu justitia, dar ca va contesta ordonanta procurorului, la procurorul ierarhic superior si la judecator, si isi va.

Rovana Plumb: Premierul Ponta trebuie sa isi continue mandatul. Politica se face in Parlament. Mi se pare suspect ca acest dosar apare in ziua in care PNL depune motiune de cenzura. Poate este o coincidenta

Rovana Plumb, presedinta Consiliului National al PSD, spune ca Victor Ponta nu are de ce sa demisioneze. Declaratia vine in contextul in care DNA a anuntat ca premierul este urmarit penal pentru mai multe.

Ce spune presedintele Iohannis despre investitiile straine

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, aflat intr-o vizita la Blaj unde participa la Bosch Innovation Day, a declarat ca atragerea de investitii straine este o prioritate majora pentru Romania, dar ca trebuie concentrare si pe capitalul romanesc si investitiile autohtone, care sunt in mare suferinta in prezent.

Blaj: Presedintele Iohannis se intalneste cu arhiepiscopul Lucian Muresan

Presedintele Klaus Iohannis va merge sambata la Blaj unde va participa la Bosch Innovation Day, iar o ora mai tarziu va vizita Catedrala Sfanta Treime a Bisericii Romane Unite cu Roma - Greco-Catolica. in.

Presedintele Iohannis a promulgat Codul Silvic

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind promulgarea Legii de modificare a Codului Silvic Legea 46/2008), a anuntat Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis cheama partidele la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis cheama partidele la consultari. Consultarile vor avea loc luni, la ora 18. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )