Libnet.ro
UNICEF

01:05

Delegatia FMI revine in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Delegatia FMI revine in tara noastra

Misiunea Fondului Monetar International FMI) va veni la Bucuresti maine pentru a discuta cu autoritatile statului despre evolutiile economice recente, politica fiscala si monetara si evolutiile facute in reformele structurale, relateaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Delegatia FMI revine in Romania. Care vor fi principalele subiecte dezbatute cu autoritatile romane

Misiunea Fondului Monetar International va veni la Bucuresti maine pentru a discuta cu autoritatile romane despre evolutiile economice recente, politica fiscala si monetara si evolutiile facute in reformele.

Alte doua medicamente pentru tratarea cancerului au disparut din tara noastra

Lista citostaticelor disparute de-a lungul ultimilor doi ani din tara noastra s-a marit in ultima luna ca urmare a disparitiei a doua medicamente esentiale in tratamentul cancerului si al altor boli: Metotrexat fiole) si Dexametazona fiole si tablete), transmite HotNews. ro.

Peste sase milioane de sosiri, inregistrate in structurile de primire turistica din tara noastra, in primele noua luni din acest an

Peste sase milioane de sosiri au fost inregistrate in structurile de primire turistica din tara noastra, in primele noua luni din acest an, in crestere cu 10,4% fata de aceasi perioada a anului trecut, a anuntat astazi Institutul National de Statistica INS), relateaza sursele de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.237 seconds )