Libnet.ro
UNICEF

01:05

Delia, mai scumpa decat Rihanna: Pretul unui bilet ajunge la aproape 700 de lei. Care este explicatia cantaretei (VIDEO)

B1 B1,
Delia, mai scumpa decat Rihanna: Pretul unui bilet ajunge la aproape 700 de lei. Care este explicatia cantaretei (VIDEO)

Delia se vinde scump. Pretul unui bilet la concertul din decembrie al artistei este mai mare decat la show-ul Rihannei, din vara. Potrivit Agentiei de Presa Monena, pretul biletelor va fi cuprins int. continuă pe B1

Elena Udrea: Dosarul meu a aparut pentru ca partidul lui Traian Basescu nu trebuie sa ajunga in Parlament. Fostul presedinte - Campania din 2014, mai scumpa decat campania mea din 2009 (VIDEO)

Traian Basescu, acuzatii grave la adresa DNA in privinta finantarii campaniilor electorale. Fostul presedinte sustine ca ar trebui sa se analizeze mai ales campania din 2014 care a fost mult mai scumpa de.

Catina, leac-minune pentru o imunitate de fier. Ce boli trateaza fructul de 10 ori mai puternic decat lamaia

Fructele mici si acrisoare contin cea mai mare cantitate de vitamina C, de zece ori mai mult decat citricele. Pentru calitatile sale extraordinare, catina, un medicament natural excelent pentru intarirea imunitatii, a fost numita ginsengul romanesc.

Pisicile, camarazi pentru vikingi: fascinatia pentru feline, mai veche decat credeam

Procesul de domesticire a pisicilor a fost tot timpul un mister pentru oamenii de stiinta. Un nou studiu genetic arata ca fascinatia pentru feline ar fi fost si mai prematura decat se credea. Se pare ca pisicile ii insoteau pe primii fermieri si pe vikingi in calatoriile lor, iar descoperirea a fost facuta in urma [].

Productia de vin va fi in acest an cu 11% mai mare decat in 2015

Productia de vin va fi in acest an cu 11% mai mare decat in 2015, adica va fi de 4 milioane de hectolitri fata de 3,6 milioane de hectolitri, informeaza ZF. Vinurile vor fi de buna calitate,.

METEO: Luni si marti vremea se mentine usor mai rece decat ar fi normal pentru aceasta perioada

In centrul, estul si sudul tarii, vremea se va mentine usor mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, in timp ce in restul teritoriului, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale, precizeaza ANM. Maximele vor oscila intre 14 si 22 de grade, iar minimele intre 3 si 13 grade.

iPhone 7 se vinde mai bine decat se astepta Apple

Din momentul in care a inceput comercializarea telefoanelor iPhone 7, au ajuns online mai multe rapoarte contradictorii legate de popularitatea si vanzarile lor. Cel mai important criteriu pentru popularitatea si profitabiltiatea oricarui gadget, tine de vanzarile inregistrate de aceasta. Pornind de la aceasta premisa, cand vine vorba de iPhone 7, foarte multi sunt curiosi daca [].

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2537 seconds )