Libnet.ro
UNICEF

09:00

Delia socheaza din nou! Cantareata a facut o noua schimbare de look

Antena3 Antena3,
Delia socheaza din nou! Cantareata a facut o noua schimbare de look

Delia socheaza din nou! Dupa ce si-a vopsit parul in mai multe nuante viu colorate, cantareata face o noua schimbare de look. Artista a adaugat la infatisarea ei excentrica si un cercel in. continuă pe Antena3

Telefoanele cu ecrane transparente devin din nou o posibilitate

Desi este foarte probabil ca acesta sa fie un prototip care nu va deveni produs de serie prea curand, ZUK ne-a facut sa visam din nou la ecrane transparente. Au trecut aproape 6 ani de cand cei de la Sony Ericsson lansau Xperia Pureness, unul dintre singurele telefoane create vreodata cu ecran transparent. Cu toate [] Telefoanele cu ecrane transparente devin din nou o posibilitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Grecia scapa din nou de faliment. Eurogrup a aprobat un nou plan de asistenta financiara

Grecia scapa din nou de faliment. Ministrii de finante din statele zonei euro au aprobat, ieri seara, noul plan de asistenta financiara, in valoare de 86 miliarde de euro in viitorii trei.

Laura Cosoi face nunta din nou! Iata unde petrece azi!

Laura Cosoi face din nou nunta. Dupa ceremonia din weeked-ul trecut, de langa Iasi, actrita da iar petrecere in aer liber, de acesta data la Targu Mures, orasul natal al sotului ei. Iata unde va avea loc evenimentul.

VIDEO. Patrick Stewart, din nou in rolul profesorului Xavier in Wolverine 3. Ce detalii a dat actorul despre film

Actorul britanic Patrick Stewart va intra, din nou, in pielea personajului profesorului Xavier, dar de data aceasta pentru filmul in Wolverine 3, a declarat artistul intr-un interviu acordat portalului Collider, relateaza Agerpres.

Incredibil: Pensiile parlamentarilor vor creste din nou

Pensiile speciale ale parlamentarilor ar putea creste spectaculos pana la aproape 15. 000 lei pe luna. Din vacanta, alesii pregatesc o noua lovitura. Pentru ca indemnizatiile senatorilor si.

Milionarul turc, care a bagat in coma un politist, adus, din nou, la audieri

Omul de afaceri turc, Abdullah Atas a fost scos din arest si audiat, luni, la sediul Parchetului Tribunalului Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca l-a accidentat pe politistul de la Rutiera.

Tanara accidentata de diplomatul rus pe trecerea de pietoni in 2012 si-a revenit complet si zambeste din nou

Madalina Bacanu, tanara lovita de o masina a Ambasadei Federatiei Ruse in 2012, condusa de prim-secretarul Aleksandr Evsiukov, pe o trecere de pietoni din Capitala si-a revenit spectaculos, dupa ce a stat.

Cotatia futures a euro scade din nou in raport cu dolarul

Dupa ce miercuri s-a inregistrat cel mai bun volum de pana acum din luna august cu 78 de contracte fututes, penultima sedinta a saptamanii de pe piata Sibex se contura drept una mult mai slaba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )