Libnet.ro
UNICEF

01:05

DEMITERI la CFR: Seful Garii de Nord si directorul Regionalei Bucuresti, dati afara de Ministrul Transporturilor

B1 B1,
DEMITERI la CFR: Seful Garii de Nord si directorul Regionalei Bucuresti, dati afara de Ministrul Transporturilor

Directorul Regionalei Cai Ferate Bucuresti si a sefului Garii de Nord au fost demisi luni dimineata de ministrul Transporturilor, Felix Stroe, informeaza Mediafax, care citeaza un comunicat de presa al CFR. continuă pe B1

DEMITERI la CFR: Seful Garii de Nord si directorul Regionalei Bucuresti, dati adara de Ministrul Transporturilor

Directorul Regionalei Cai Ferate Bucuresti si a sefului Garii de Nord au fost demisi luni dimineata de ministrul Transporturilor, Felix Stroe, informeaza Mediafax, care citeaza un comunicat de presa al CFR.

Ministrul Transporturilor i-a schimbat din functie pe seful Garii de Nord si pe directorul Regionalei Cai Ferate Bucuresti

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe a decis schimbarea din functie a directorului Regionalei Cai Ferate Bucuresti si a sefului Garii de Nord. Ministrul Transporturilor s-a declarat total nemultumit de modul de administrare si de intretinere al Garii de Nord si a dispus demiterea imediata a celor doi reprezentanti ai Regionalei de Cai Ferate Bucuresti: Laurentiu Maraloi, directorul Regionalei CF Bucuresti si Mihai Candea, seful Garii de Nord, anunta Ministerul Transporturilor.

Seful Garii de Nord si directorul Regionalei CF Bucuresti au fost demisi

Seful Garii de Nord, Mihai Candea, si directorul Regionalei CF Bucuresti, Laurentiu Maraloi, au fost schimbati din functii dupa ce ministrul Transporturilor, Felix Stroe, s-a declarat nemultumit de modul de administrare si de intretinere a Garii de Nord.

Anuntul facut de ministrul Transporturilor. Seful Garii de Nord si Directorul Regionalei CF Bucuresti, schimbati din functie

Felix Stroe, Ministrul Transporturilor, a decis schimbarea din functie a Directorului Regionalei CF Bucuresti si a sefului Garii de Nord, se arata intr-un comunicat de presa. In aceasta.

Directorul Regionalei Cai Ferate Bucuresti si seful Garii de Nord, demisi de ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a decis schimbarea din functie a directorului Regionalei Cai Ferate Bucuresti si a sefului Garii de Nord, luni dimineata, din cauza modului de administrare si de intretinere al Garii de Nord, potrivit unui comunicat al CFR Calatori.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )