Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un dentist a provocat un scandal international. Ce a putut sa faca

Antena3 Antena3,
Un dentist a provocat un scandal international. Ce a putut sa faca

Cel mai faimos leu dintr-un parc natural din Zimbabwe, Cecil, a fost omorat de un dentist american in cursul unei partide ilegale de vanatoare, ai carei organizatori vor comparea miercuri in fata justitiei . continuă pe Antena3

Scandal international: Cel mai faimos leu din Zimbabwe, UCIS de un american, in timpul unei partide ILEGALE de vanatoare

Cel mai faimos leu dintr-un parc natural din Zimbabwe, Cecil, a fost omorat de un dentist american in cursul unei partide ilegale de vanatoare .

Acesta este cel mai scump selfie din lume. Si nici macar nu este prea reusit

Un american din San Diego, Todd Fassler, a capturat un sarpe cu clopotei si a zis ca cel mai nimerit ar fi sa faca si un selfie cu reptila. Doar ca sarpele n-a fost de acord si l-a muscat. Si astfel, Fassler a.

Cel mai mare ranch din SUA, de vanzare

Situat in Texas, la distanta de 280 km de Dallas, WT Waggoner este cel mai mare ranch din SUA, cel mai celebru si cel mai scump, fiind anuntat la vanzare pentru suma de 725 milioane dolari.

Epava descoperita in apele Suediei apartine cel mai probabil submarinului rusesc Som, naufragiat in 1916

Epava descoperita de cercetatori ai Ocean X Team in apele teritoriale ale Suedei apartine cel mai probabil submarinului rusesc Som, care a naufragiat in 1916, in urma unei coliziuni, a anuntat armata suedeza, citata de Itar-Tass.

Pietele din China, in cel mai puternic declin din ultimii opt ani

Bursele din China au scazut, ieri, cu peste 8%, acesta fiind cel mai important declin din ultimii opt ani, chiar daca Executivul chinez a anuntat recent o serie de masuri menite sa opreasca prabusirea pietelor locale. Declinul de ieri a venit in conditiile in care investitorii speculeaza ca economia Chinei incetineste tot mai mult.

Cel mai profitabil joc de pe iPhone soseste pe Android

Dupa ce a reusit sa doboare toate recordurile de profitabilitate pe iOS, recent lansatul Fallout Shelter se pregateste sa soseasca pe Android. Pentru foarte mult timp, Candy Crush Saga al celor de la King a fost cel mai profitabil joc disponibile pe platforme mobile gen iOS sau Android. Aceasta realizare era cu atat mai impresionanta [] Cel mai profitabil joc de pe iPhone soseste pe Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai cald an din istorie si cea mai caniculara luna de iunie din ultimii 135 de ani

Specialistii anunta ca 2015 este cel mai calduros an din istorie si ca va trebui sa ne obisnuim cu veri caniculare pentru ca in urmatorii ani este posibil sa avem parte tot de veri cu 40 de grade si putine.

Cel mai ravnit smartphone cu Android al anului: One Plus 2 a fost lansat oficial. Cum arata si ce noutati aduce in lupta cu iPhone si Galaxy S6

One Plus 2, unul dintre cele mai asteptate si ravnite smartphone-uri cu Android ale anului, a fost lansat oficial. Cum arata si ce noutati aduce cel mai bun telefon chinezesc in lupta cu iPhone si Galaxy S6.

Motorola Moto G, lansat oficial: cel mai popular mid-range are succesor

Moto G a fost anuntat oficial, telefonul urmand a fidisponibilin doua variante cu specificatii diferite. Unul dintre cele mai asteptate telefoane Motorola a fost anuntat in mod oficial. Telefonul vine dotat cu un ecrancu o diagonala de 5 inci, cu o rezolutie HD, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 si va fi disponibil in doua [] Motorola Moto G, lansat oficial: cel mai popular mid-range are succesor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Daca iti cumperi OnePlus 2, cel mai bine ar fi sa nu-l descarci

In ciuda faptului ca se vrea un nouflagship killer, OnePlus 2 nu beneficiaza de o tehnologie pentru reincarcare rapida. Unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului a fost lansat, iar in ciuda numeroaselor elemente noi incluse, OnePlus 2 a fost criticat pentru unele lipsuri. Dupa cum scriam intr-un articol precedent, unul dintre cele mai [] Daca iti cumperi OnePlus 2, cel mai bine ar fi sa nu-l descarci Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )