Libnet.ro
UNICEF

20:00

Denuntul lui Cocos impotriva lui Blaga si Udrea: Cati bani a dat pentru campaniile PDL

România Liberă România Liberă,
Denuntul lui Cocos impotriva lui Blaga si Udrea: Cati bani a dat pentru campaniile PDL

Dorin Cocos ar fi aratat in denuntul facut la DNA ca i s-a cerut sa plateasca produse de trei milioane de euro pentru PDL, in campania electorala din 2009, pentru a primi sprijinul Guvernului in derularea contractului Microsoft si a mentionat ca a fost sprijinit de Vasile Blaga si Elena Udrea, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Dorin Cocos: Vasile Blaga mi-a cerut 3 milioane de euro. Udrea si Cocos au luat hotel din spagi

Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, le-a spus procurorilor ca Vasile Blaga i-a cerut 3 milioane de euro. Iata, mai jos, fragmente din denuntul lui Cocos, potrivit RTv:Cum a dat Cocos bani pentru.

Cristian Sima, dezvaluiri din dosarul Microsoft: Seful Omnilogic a depus marturie mincinoasa impotriva lui Udrea, ca sa scape el si baietii din servicii

Brokerul fugar Cristian Sima, stabilit acum in Elvetia, face noi dezvaluiri in dosarul Microsoft. Pornind de la informatiile privind denuntul fals al Anei Maria Topoliceanu impotriva Elenei Udrea, Sima spune.

Cati bani a generat Fifty Shades of Grey in Romania

Controversatul film Fifty Shades of Grey a devenit extrem de profitabil in Romania. Filmul a fost cel mai vizionat in cinematografele de la noi si in al doilea weekend. Iata cati bani a generat.

Basescu: Nu cred ca Blaga a dus bani acasa

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, referitor la acuzatiile lui Dorin Cocos ca i-ar fi dat bani lui Vasile Blaga in campanie, ca nu crede ca Blaga a adus bani acasa.

Traian Basescu: Nu cred ca Blaga a dus bani acasa

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, referitor la acuzatiile lui Dorin Cocos ca i-ar fi dat bani lui Vasile Blaga in campanie, ca nu crede ca Blaga a adus bani acasa, scrie Mediafax. Traian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )