Libnet.ro
UNICEF

08:00

Departamentul de stat al SUA, avertisment pentru Guvernul Grindeanu: retrageti ordonanta!

România Liberă România Liberă,
Departamentul de stat al SUA, avertisment pentru Guvernul Grindeanu: retrageti ordonanta!

Statele Unite ale Americii sunt profund ingrijorate de masurile luate de Guvern, care submineaza statul de drept si ingreuneaza lupta anticoruptie, a declarat purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, Mark Toner . continuă pe România Liberă

Departamentul de stat al SUA: Masurile adoptate de Guvernul Romaniei submineaza statul de drept. SUA sunt profund ingrijorate

Purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat al SUA, Mark Toner, a declarat ca proiectele adoptate de Guvernul Grindeanu slabesc lupta impotriva coruptiei, precizand ca SUA sunt profund ingrijorate cu privire la situatia din Romania.

Membrii PSD Buzau au iesit cu masute in centrul orasului, ca sa stranga semnaturi de sustinere pentru Guvernul Grindeanu

Mai multi membri PSD au iesit, sambata, in zona Pietei Centrale pentru a-i invita pe oameni sa semneze o petitie de sustinere a actualului executiv.

Ultimul proiect realizat de bursierii GovItHub, inainte de refuzul de a mai colabora cu Guvernul Grindeanu: O noua interfata grafica pentru Ghiseul.ro

Ghiseul. ro, platforma de plata online a obligatiilor fiscale, are incepand de joi o interfata grafica complet noua, moderna si adaptata pentru dispozitivele mobile oferind utilizatorilor o experienta facila si prietenoasa la plata taxelor si impozitelor. Noul design a fost elaborat de catre bursierii GovITHub, care au anuntat in urma cu o zi ca refuza sa mai colaboreze cu Guvernul Grindeanu, indignati de directia in care se indreapta tara. GovITHub a fost un program creat de guvernul Ciolos cu dorinta de a realiza cu costuri minime proiecte nationale de digitalizare care altfel ar fi costat milioane de euro.

Fostul ministru al Mediului de Afaceri a vorbit la CNN despre demisia sa din Guvernul Grindeanu si Ordonanta 13. Vreau sa raman un om corect

Fostul ministru al Mediului de Afaceri Florin Jianu a explicat motivele demisiei sale din Guvernul Grindeanu intr-o interventie la CNN. Acesta a spus ca vrea sa ramana in istorie ca un om corect si ca adoptarea unei legi fara ca membrii Guvernului sa fie informati, in absenta presei si la miezul noptii nu este corecta.

Gabriela Firea: Ne-am saturat de tehnocrati si manipularile lor. PSD a lansat o petitie Sustinem Guvernul Grindeanu

O petitie online denumita Sustinem Guvernul Grindeanu a fost lansata de catre PSD si a strans peste 10. 000 de semnaturi. Unul dintre semnatari este Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, care a si distribuit-o pe Facebook cu un mesaj anti-tehnocrati.

Petitie PSD Sustinem Guvernul Grindeanu. Gabriela Firea: Ne-am saturat de tehnocrati si de manipularile lor

Petitia online denumita Sustinem Guvernul Grindeanu si initiata de PSD joi seara a strans, pana vineri, peste 10. 800 de semnaturi. Unul dintre semnatari este primarul Capitalei,.

Un deputat PSD se arata impotriva deciziei luate de Guvernul Grindeanu si ii sustine pe protestatari

Razvan Rotaru, deputat PSD, a marturisit ca nu este de acord cu decizia luata de Guvernul Grindeanu privind modificarea codurilor penale spunand ca nu a fost cea mai buna alegere si ca a afectat.

Ordonanta adoptata de Guvernul Grindeanu marti noapte, pe intelesul tuturor. Judecatorul Cristi Danilet explica ce se va intampla cu gratierea

Ordonanta care modifica Codul penal si Codul de procedura penala, pe care Guvernul Grindeanu a adoptat-o in noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie, este explicata de judecatorul Cristi.

PNL si USR au depus la Parlament motiunea de cenzura: Guvernul Grindeanu trebuie sa-si asume eroarea si sa plece acasa

Parlamentarii PNL si USR au depus miercuri motiunea de cenzura intitulata Guvernul Grindeanu - Guvernul sfidarii nationale. Nu legalizati furtul in Romania. Liberalii si membrii.

SUA dezamagita de GUVERUL Grindeanu! Aduce critici dure: Submineaza statul de drept

Departamentul de stat al SUA, echivalentul Ministerului Afacerilor Externe, aduce critici decizia Guvernului Grindeanu de modificare a Codului Penal prin OUG. Purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2598 seconds )