Libnet.ro
UNICEF

08:00

Petitie PSD Sustinem Guvernul Grindeanu. Gabriela Firea: Ne-am saturat de tehnocrati si de manipularile lor

B1 B1,
Petitie PSD Sustinem Guvernul Grindeanu. Gabriela Firea: Ne-am saturat de tehnocrati si de manipularile lor

Petitia online denumita Sustinem Guvernul Grindeanu si initiata de PSD joi seara a strans, pana vineri, peste 10. 800 de semnaturi. Unul dintre semnatari este primarul Capitalei,. continuă pe B1

Gabriela Firea: Ne-am saturat de tehnocrati si manipularile lor. PSD a lansat o petitie Sustinem Guvernul Grindeanu

O petitie online denumita Sustinem Guvernul Grindeanu a fost lansata de catre PSD si a strans peste 10. 000 de semnaturi. Unul dintre semnatari este Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, care a si distribuit-o pe Facebook cu un mesaj anti-tehnocrati.

Un deputat PSD se arata impotriva deciziei luate de Guvernul Grindeanu si ii sustine pe protestatari

Razvan Rotaru, deputat PSD, a marturisit ca nu este de acord cu decizia luata de Guvernul Grindeanu privind modificarea codurilor penale spunand ca nu a fost cea mai buna alegere si ca a afectat.

Gabriela Firea spune ca 95% din protestatari nu au citit Ordonanta 13

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a precizat vineri ca 95% dintre oamenii prezenti in Piata Victoriei nu au citit textul ordonantei pentru care cer abrogarea, conform Antena 3.

Ultimul proiect realizat de bursierii GovItHub, inainte de refuzul de a mai colabora cu Guvernul Grindeanu: O noua interfata grafica pentru Ghiseul.ro

Ghiseul. ro, platforma de plata online a obligatiilor fiscale, are incepand de joi o interfata grafica complet noua, moderna si adaptata pentru dispozitivele mobile oferind utilizatorilor o experienta facila si prietenoasa la plata taxelor si impozitelor. Noul design a fost elaborat de catre bursierii GovITHub, care au anuntat in urma cu o zi ca refuza sa mai colaboreze cu Guvernul Grindeanu, indignati de directia in care se indreapta tara. GovITHub a fost un program creat de guvernul Ciolos cu dorinta de a realiza cu costuri minime proiecte nationale de digitalizare care altfel ar fi costat milioane de euro.

PNL si USR au depus la Parlament motiunea de cenzura: Guvernul Grindeanu trebuie sa-si asume eroarea si sa plece acasa

Parlamentarii PNL si USR au depus miercuri motiunea de cenzura intitulata Guvernul Grindeanu - Guvernul sfidarii nationale. Nu legalizati furtul in Romania. Liberalii si membrii.

Ordonanta adoptata de Guvernul Grindeanu marti noapte, pe intelesul tuturor. Judecatorul Cristi Danilet explica ce se va intampla cu gratierea

Ordonanta care modifica Codul penal si Codul de procedura penala, pe care Guvernul Grindeanu a adoptat-o in noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie, este explicata de judecatorul Cristi.

DEZVALUIRE. Guvernul Grindeanu a dat o lovitura si cercetarii. Miscarea care permite PSD accesul la banii pentru stiinta

In aceeasi noapte in care Guvernul a legiferat in favoarea penalilor, Ministerul Cercetarii a redactat o scrisoare ce deschide calea politizarii unor organisme care garantau corecta finantare a proiectelor si burselor din domeniu.

Tacere mormantala in PSD. Dragnea si Grindeanu, dati disparuti dupa ce au declansat scandalul ordonantei

Liviu Dragnea evita orice iesire publica, dupa ce Guvernul Grindeanu a declansat un scandal-monstru marti seara, cand a adoptat prin ordonanta modificarea codurilor penale. Seful PSD ar fi trebui.

PNL si USR au depus motiunea de cenzura denumita Guvernul Grindeanu, Guvernul sfidarii Nationale. Nu legalizati furtul in Romania

PNL cere demisia Guvernului Grindeanu, a precizat, miercuri, sefa interimara a formatiunii, Raluca Turcan. in caz contrar, liberalii vor depune, in cursul zilei, motiunea de cenzura. Si liderul USR, Nicusor Dan, a precizat ca va sustine motiunea de cenzura impotriva Executivului.

Guvernul Grindeanu minte Comisia Europeana atunci cand justifica modificarile legislatiei penale

Cabinetul condus de Grindeanu minte Comisia Europeana atunci cand justifica modificarile legislatiei penale, a afirmat secretarul edxecutiv al Partidului National Liberal, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )