Libnet.ro
UNICEF

19:30

Deputalul Ioan Dinita, unul dintre cei mai bogati parlamentari din tara, a fost scapat de restrictii de catre Curtea Constitutionala

Adevărul Adevărul,
Deputalul Ioan Dinita, unul dintre cei mai bogati parlamentari din tara, a fost scapat de restrictii de catre Curtea Constitutionala

Ioan Dinita este cercetat sub control judiciar in dosarul de coruptie de la Consiliul Judeten Brasov. Curtea Constitutionala a decis joi ca aceasta masara este neconstitutionala,atfel ca Dinita va fi cercetat in libertate si nu avea nicio restrictie. continuă pe Adevărul

FOTO Mihai Vasile a murit. Imagini tulburatoare realizate de unul dintre cei mai mari fotoreporteri din Romania

Mihai Vasile, unul dintre cei mai reputati fotojurnalisti din Romania postdecembrista, a murit la varsta de 51 de ani.

Top zece cei mai bogati artisti din industria muzicala: Madonna ocupa primul loc, cu 800 de milioane de dolari

Cantareata americana Madonna ocupa primul loc in topul celor mai bogati artisti din industria muzicala, cu o avere estimata la 800 de milioane de dolari, informeaza billboard. com.

Top 10 cei mai bogati artisti din lumea muzicii

Madonna este cel mai bogat nume din industria muzicii, cu o avere cotata la 800 de milioane de dolari, anunta Wealth-X. Pe locul secund se afla Paul McCartney, cu 660 de milioane. Averea sa ar putea creste.

Nominalizare-surpriza: Duckadam a vorbit despre unul dintre cei mai buni stelisti si despre viitorul lui Sanmartean

Presedintele de imagine al bucurestenilor a avut o optiune neasteptata, atunci cand a fost intrebat despre jucatorul de care i-a placut cel mai mult in prima parte a sezonului.

Ce face in fiecare zi unul din cei mai destepti oameni din lume. Toate imi LUNGESC viata

Rick Rosner, considerat al doilea cel mai inteligent om din lume, spune ca secretul lui este consumarea unei cantitati uriase de suplimente nutritive. Barbatul, care are un IQ.

Romancele au primit sfaturi de parenting de la unul dintre cei mai cunoscuti speakeri internationali!

La finele lunii trecute, la un hotel de lux din capitala, a avut loc un eveniment in cadrul careia unul dintre cei mai cunoscuti speakeri internationali pe teme de parenting si educatie le-a vorbit mamicilor si viitoarelor mamici despre cele mai eficiente tehnici de crestere a copiilor. In plus, cei prezenti la eveniment au primit cadouri pentru cei mici!.

Ce preferinte culinare aveau cei mai mari dictatori ai lumii. Nicolae Ceausescu comanda des pui la ceaun

Autorii unui carti intitulate Cina Dictatorilor: Un ghid de prost gust pentru distractia tiranilor dezvaluie stilul de viata, problemele medicale si preferintele culinare ale unor dintre cei mai temuti dictatori ai secolului al XX-lea: acestora: Adolf Hitler, Benito Mussolini, Nicolae Ceusescu, Mao Zedong, Stalin, Iosif Broz Tito.

Europenii care vor cheltui cei mai multi bani de Craciun. Romanii, cei mai generosi

Locuitorii din Marea Britanie vor cheltui cei mai multi bani pe cadouri in acest an, arata un studiu realizat de ING Group pe un esantion de aproape 12. 000 de consumatori, scrie Esmmagazine. com .

Mos Nicolae imparte cadouri la Ploiesti Shopping City pentru cei mai cuminti copii

Magia sarbatorilor de iarna va fi simtita din plin la sfarsitul acestei saptamani. Mos Nicolae ii asteapta plin de daruri pe cei mai cuminti copii la Ploiesti Shopping City.

Alegerile din R. Moldova arata ca cei mai multi cetateni sustin relatia cu Moscova, sustine MAE rus

Rezultatele alegerilor legislative din Republica Moldova arata ca cei mai multi cetateni sustin dezvoltarea unor relatii cu Rusia, a apreciat miercuri Ministerul rus al Afacerilor Externe. in general, rezultatul alegerilor parlamentare din Republica Moldova arata ca un numar semnificativ de alegatori moldoveni sunt in favoarea dezvoltarii unor relatii cu Rusia si a integrarii tarii lor in spatiul eurasiatic, se arata ministerul intr-un comunicat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )