Libnet.ro
UNICEF

23:31

Deputatii amana audierea lui Ioan Adam, in dosarul retrocedarilor ilegale

Antena3 Antena3,
Deputatii amana audierea lui Ioan Adam, in dosarul retrocedarilor ilegale

Deputatii au amanat audierea lui Ioan Adam, marti, cand Comisia juridica a Camerei Deputatilor a discutat solicitarea privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului PSD, in dosarul. continuă pe Antena3

Referat DNA: Arestarea lui Viorel Hrebenciuc si a lui Ioan Adam se impune pentru ca exista riscul influentarii martorilor

Deputatii Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam ar trebui arestati preventiv dat fiind faptul ca exista riscul ca acestia sa influenteze martorii si suspectii din dosarul privind retrocedarea ilegala de terenuri. Asa se arata in referatul procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA), prin care acestia cer arestarea celor doi politicieni.

Deputatii PSD Ioan Dinita si Ioan Adam, cercetati pentru fapte de coruptie

Ioan Dinita este ceretat dupa ce firma sa a obtinut preferential contracte de la Consiliul Judetean Brasov. Ioan Adam este cercetat in dosarul retrocedarilor ilegale, dosar cu un prejudiciu de 305 milioane de euro.

Cine sunt juristii care l-au infundat pe guzganul rozaliu Hrebenciuc, in dosarul retrocedarilor ilegale

Carmen Dudas, Mihai Topor si Daniel Asaftei sunt juristii bacauani care s-au opus improprietaririi ilegale a lui Paltin Sturza cu 43 de mii de hectare de padure. Dupa doi ani, in plasa procurorilor a intrat o intreaga mafie a retrocedarilor, printre care si deputatii PSD Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam.

EXCLUSIV Cine sunt juristii tineri care l-au infundat pe guzganul rozaliu Hrebenciuc, in dosarul retrocedarilor ilegale

Carmen Dudas, Mihai Topor si Daniel Asaftei sunt juristii bacauani care s-au opus improprietaririi ilegale a lui Paltin Sturza cu 43 de mii de hectare de padure. Dupa doi ani, in plasa procurorilor a intrat o intreaga mafie a retrocedarilor, printre care si deputatii PSD Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam.

Seful CJ Suceava, implicat de Hrebenciuc in dosarul retrocedarilor. Negocieri pe banii institutiei pentru cumpararea unui teren de zece hectare

Numele presedintelui Consiliului Judetean Suceava, Ioan Catalin Nechifor, apare in dosarul retrocedarilor ilegale al DNA Brasov, alaturi de Viorel Hrebenciuc, Ilie Sarbu si Ioan Adam. Hrebenciuc ar fi negociat cu Nechifor cumpararea de catre CJ Suceava a unei suprafete de zece hectare.

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor discuta cererea DNA de a incuviinta arestarea lui Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam (VIDEO)

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor discuta cererea DNA de a incuviinta arestarea alesilor PSD, Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, implicati in dosarul retrocedarilor ilegale. Hrebenciuc este acuzat ca ar fi u.

Conducerea Camerei Deputatilor discuta sambata cererea DNA in cazul lui Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

Membrii Biroului permanent al Camerei Deputatilor s-au reunit sambata, la ora 12. 00, pentru a discuta cererea Directiei Nationale Anticoruptie de incuviintare a arestarii preventive a deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, scrie Agerpres. Cei doi parlamentari sunt cercetati de procurorii anticoruptie in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri si terenuri.

Comisia juridica din Camera Deputatilor a amanat decizia in cazul cererii DNA de incuviintare a arestarii preventive in cazul Ioan Adam

Deputatii din Comisia Juridica au amanat marti o decizie pe propunerea DNA de incuviintare a arestarii preventive in cazul Ioan Adam, potrivit Antena 3. Deputatii juristi au decis ca nu au timp sa citeasca dosarul trimis de DNA. Reamintim ca decizia Comisiei Juridice nu este definitiva, votul final fiind dat de plen. Alina Gorghiu, deputat PNL, a declarat dupa sedinta Comisiei ca a cerut sa fie luata o decizie si in cazul cererii DNA pentru arestarea preventiva a lui Viorel Hrebenciuc.

Comisia juridica din Camera AMANA decizia referitoare la ridicarea imunitatii lui Ioan Adam

Comisia juridica amana decizia privind ridicarea imunitatii deputatului PSD Ioan Adam, urmand ca Biroul Permanent al Camerei sa stabileasca noul termen.

VIDEO. UPDATE. Comisia juridica din Camera A AMANAT decizia privind ridicarea imunitatii lui Ioan Adam. Reactia deputatului PSD

Comisia juridica amana decizia privind ridicarea imunitatii deputatului PSD Ioan Adam, urmand ca Biroul Permanent al Camerei sa stabileasca noul termen .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )