Libnet.ro
UNICEF

01:05

Referat DNA: Arestarea lui Viorel Hrebenciuc si a lui Ioan Adam se impune pentru ca exista riscul influentarii martorilor

Adevărul Adevărul,
Referat DNA: Arestarea lui Viorel Hrebenciuc si a lui Ioan Adam se impune pentru ca exista riscul influentarii martorilor

Deputatii Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam ar trebui arestati preventiv dat fiind faptul ca exista riscul ca acestia sa influenteze martorii si suspectii din dosarul privind retrocedarea ilegala de terenuri. Asa se arata in referatul procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA), prin care acestia cer arestarea celor doi politicieni. continuă pe Adevărul

Conducerea Camerei Deputatilor discuta sambata cererea DNA in cazul lui Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

Membrii Biroului permanent al Camerei Deputatilor s-au reunit sambata, la ora 12. 00, pentru a discuta cererea Directiei Nationale Anticoruptie de incuviintare a arestarii preventive a deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, scrie Agerpres. Cei doi parlamentari sunt cercetati de procurorii anticoruptie in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri si terenuri.

Biroul Permanent al Camerei se reuneste sambata pentru cererea DNA privindu-i pe deputatii Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se va reuni, sambata, la ora 12. 00, pentru a lua in discutie solicitarea DNA privind incuviintarea arestarii preventive a deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, au precizat, vineri, pentru Mediafax, surse parlamentare.

UPDATE Valeriu Zgonea: Am sesizat Comisia juridica privind solicitarea de arestare a deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, sambata, la finalul sedintei Biroului Permanent ca a fost sesizata Comisia juridica in legatura cu solicitarea de arestare preventiva a deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, in cazul carora teoretic se poate da un raspuns in trei zile.

DNA cere aviz pentru arestarea deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere aviz de la Camera Deputatilor pentru arestarea lui Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri.

DNA cere aviz pentru arestarea deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz de la Camera Deputatilor pentru arestarea lui Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Conform referatului intocmit de procurori,.

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor discuta cererea DNA de a incuviinta arestarea lui Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam (VIDEO)

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor discuta cererea DNA de a incuviinta arestarea alesilor PSD, Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, implicati in dosarul retrocedarilor ilegale. Hrebenciuc este acuzat ca ar fi u.

DNA cere arestarea deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a transmis procurorului general al Romaniei cererea si referatul intocmit de procurorii anticoruptie, in vederea sesizarii ministrului Justitiei, pentru a cere presedintelui Camerei Deputatilor incuviintarea arestarii preventive a deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam care sunt implicati in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri.

DNA cere arestarea deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

ACTUALIZARE 14:00 Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a transmis procurorului general al Romaniei cererea si referatul intocmit de procurorii anticoruptie, in vederea sesizarii ministrului Justitiei, pentru a cere presedintelui Camerei Deputatilor incuviintarea arestarii preventive a deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam care sunt implicati in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri. * Doua persoane in arest preventiv si doua in arest la domiciliu in dosarul retrocedarilor ilegale.

Referat DNA: Arestarea lui Hrebenciuc si Adam se impune existand riscul influentarii martorilor

Procurorii DNA considera ca masura arestarii preventive in cazul deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam se impune pentru ca exista riscul influentarii martorilor sau suspectilor, persoane din anturajul.

Referat DNA: Arestarea deputatilor Hrebenciuc si Adam se impune existand riscul influentarii martorilor

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie considera ca masura arestarii preventive in cazul deputatilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam se impune pentru ca exista riscul influentarii martorilor sau suspectilor, persoane din anturajul inculpatilor, iar natura infractiunilor presupus a fi fost savarsite contureaza un grad ridicat de pericol social al faptelor pentru care sunt cercetati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )