Libnet.ro
UNICEF

23:30

Deputatii au avizat arestarea preventiva a lui Ion Dinita (PC), Ioan Adam (PSD) si Mircea Rosca (PNL)

B1 B1,
Deputatii au avizat arestarea preventiva a lui Ion Dinita (PC), Ioan Adam (PSD) si Mircea Rosca (PNL)

Camera Deputatilor s-a reunit, marti, pentru a vota avizele de incuviintare a arestarii preventive in cazul mai multor deputati. Prima incuviintare a fost cea pentru Ion Dinita PC), cercetat pentru dare de. continuă pe B1

Deputatii au avizat arestarea preventiva a lui Ion Dinita (PC)

Camera Deputatilor a avizat arestarea preventiva a deputatului PC Ion Dinita, cercetat pentru dare de mita si instigare la abuz in serviciu in dosarul presedintelui Consiliului Judetean Brasov, Aristotel.

Deputatii au avizat arestarea preventiva a lui Ion Dinita (PC) si Ioan Adam (PSD)

Camera Deputatilor s-a reunit, marti, pentru a vota avizele de incuviintare a arestarii preventive in cazul mai multor deputati. Prima incuviintare a fost cea pentru Ion Dinita PC), cercetat pentru dare de.

Deputatii Ion Dinita si Ioan Adam pot fi arestati preventiv

Camera Deputatilor a votat astazi in favoarea arestarii preventive pentru deputatii Ion Dinita si Ioan Adam, ultimul fiind implicat in dosarul retrocedarilor de padure, alaturi de Viorel Hrebeniuc, care se afla deja dupa gratii.

Deputatul Ion Dinita a ramas fara imunitate. Acum poate fi arestat

Deputatul PC Ion Dinita a ramas fara imunitate, dupa votul Camerei Deputatilor, informeaza Digi 24. Ion Dinita este cercetat pentru coruptie, in dosarul in care este anchetat si seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu.

Deputatul Ion Dinita poate fi arestat

Camera Deputatilor a aprobat, marti, cu 274 voturi pentru si 55 impotriva, cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Ion Dinita.

Parlamentarii au votat pentru arestarea preventiva a deputatului Mircea Rosca

Parlamentarii au votat marti seara pentru ridicarea imunitatii deputatului PNL de Prahova Mircea Rosca. Initial, Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ cererii de arestare preventiva inaintata de procurori.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )