Libnet.ro
UNICEF

12:00

Deputatii dezbat azi avizul pentru urmarirea penala in cazurile Borbely, Vosganian, Ariton

Antena3 Antena3,
Deputatii dezbat azi avizul pentru urmarirea penala in cazurile Borbely, Vosganian, Ariton

Membrii Comisie juridice a Camerei Deputatilor dezbat azi avizul pentru urmarirea penala a lui Laszlo Borbely. DNA a cerut, saptamana trecuta, urmarirea penala a deputatului UDMR Laszlo Borbely, fost ministru al. continuă pe Antena3

Avizul pentru urmarirea penala a lui Borbely va fi dezbatut cu celeritate de Comisia juridica

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis astazi sa trimita Comisiei juridice cererea procurorului general pentru inceperea urmaririi penale a lui Laszlo Borbely, a anuntat secretarul Camerei, deputatul Nicolae Mircovici, precizand ca s-a cerut dezbaterea cu celeritate.

Comisia juridica a Camerei dezbate cu celeritate avizul pentru urmarirea penala a lui Laszlo Borbely

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, luni, ca trimita Comisiei juridice cererea procurorului general pentru inceperea urmaririi penale a lui Laszlo Borbely. Secretarul Camerei, deputatul Nicolae.

Comisia Juridica, avize pozitive pentru urmarirea penala a lui Ariton si Vosganian

Cererile Ministerului de Justitie de incepere a urmaririi penale pentru Ion Ariton si Varujan Vosganian au fost avizate pozitiv in Comisia Juridica.

Comisia Juridica a dat aviz pozitiv pentru urmarirea penala si arestarea Elenei Udrea in dosarele Gala Bute si Microsoft

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz pozitiv, duminica seara, pentru inceperea urmaririi penale in cazulElenei Udrea in dosarul Gala Bute, relateazaB1 TV. Au fost 20 voturi pentr.

Comisia Juridica si-a dat avizul pentru arestarea preventiva a Elenei Udrea

ACTUALIZARE 18:42 Comisia Juridica a avizat pozitiv cererea DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, dupa ce anterior avizase urmarirea penala a acesteia. * Udrea: Nu ma opun urmaririi penale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.227 seconds )