Libnet.ro
UNICEF

11:00

Deputatii din comisia juridica, la ambasada SUA (VIDEO).

România Liberă România Liberă,
Deputatii din comisia juridica, la ambasada SUA (VIDEO).

UPDATE: Deputatul UNPR Eugen Nicolicea a declarat, vineri ca s-a intalnit cu reprezentantii Ambasadei SUA la Bucuresti pentru a informa corect despre modificarile la Codul Penal. Nicolicea a mai spus ca la intlnirea care a avut loc la sediul Ambasadei a fost prezent si deputatul Ciprian Nica, potrivit Mediafax. Deputatii din Comisia Juridica se prezinta, vineri, la Ambasada Statelor Unite la Bucuresti. Juristii dau explicatii pe marginea modificarii Cordului Penal. continuă pe România Liberă

Deputatii din comisia juridica, la ambasada SUA.

Deputatii din Comisia Juridica se prezinta, vineri, la Ambasada Statelor Unite la Bucuresti. Juristii dau explicatii pe marginea modificarii Cordului Penal. Ambasada a anuntat ca noul cod dauneaza statului de drept. Stire in curs de actualizare.

Deputatii din Comisia Juridica, la Ambasada SUA, pentru modificarile din Codul Penal

Deputatii din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor au mers, vineri dimineata, la ambasada SUA, relateazaB1 TV. Ambasada a anuntat ca noul cod dauneaza statului de drept. Astfel, juristii dau explica.

Deputati din Comisia Juridica, la Amabasada SUA, pentru explicatii privind modificarea Codului Penal. Crin Antonescu: PNL nu participa la aceste discutii, desi a incercat sa contacteze conducerea Comisiei

Deputati din Comisia Juridica s-au deplasat vineri la Ambasada Statelor Unite, pentru discutii privind modificarile aduse Codului Penal si care acorda o super-imunitate demnitarilor, dar presedintele PNL, Crin Antonescu, acuza faptul ca reprezentantii liberalilor in aceasta comisie nu au fost inclusi pe lista participantilor, desi au incercat sa participe.

Antonescu: Liberalii nu au fost invitati la Ambasada SUA pentru discutii. Nu m-am inteles cu Ponta pe tema Codului Penal

Presedintele SenatuluiCrin Antonescu a declarat, vineri, ca liberalii din Comisia Juridica din Camera Deputatilor nu au fost invitati la Ambasada SUA, pentru discutii pe aceasta tema. Cativa.

Antonescu: Voi incerca sa aflu ce a fost la Comisia Juridica din Camera.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri, ca va incerca sa afle in ce conditii au fost aprobate proietcele de lege, luni seara, in Comisia Juridica, transmite Mediafax. Citeste si: Adevarata miza a modificarii Codului Penal: fonduri publice de sute de milioane de euro vor putea fi sifonate legal de rudele si prietenii baronilor Antonescu a fost intrebat de jurnalisti daca modul in care au fost promovate o serie de initiative in Camera Deputatilor, fara sa fie prezentate rapoartele .

Legea amnistiei, votata in Comisia juridica: Condamnatii cu pedepse de pana la sase ani de inchisoare, sub incidenta legii

Legea amnistiei si gratierii a fost votata departe de ochii jurnalistilor, luni seara, in Comisia juridica si va intra in plenul Camerei Deputatilor in sedinta de marti. Astfel pentru amnistie s-a.

Legea lobby-ului a fost adoptata de Comisia Juridica a Camerei Deputatilor

Comisia Juridica din Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege care stabileste conditiile desfasurarii activitatii de lobby, urmand ca actul normativ sa fie supus votului in plenul Camerei, scrie.

Legea Lobby-ului a trecut de Comisia Juridica.

Proiectul de lege care stabileste conditiile desfasurarii activitatii de lobby a fost adoptat, luni seara, de Comisia Juridica din Camera Deputatilor. Actul normativ urmeaza sa fie votat marti in plenul acestei Camere, in calitate de for decizional. Bogdan Ciuca, presedintele Comisiei Juridice, a declarat la finalul sedintei Comisiei ca au fost adoptate o serie de amendamente care modifica initiativa deputatului PSD Constantin Nita. Trebuie sa reglementam foate clar aceasta activitate de .

Legea lobby-ului a fost adoptata in Comisia Juridica. Astazi are loc votul in Camera Deputatilor

Un nou pas catre adoptarea Legii lobby-ului a fost facut luni seara atunci cand Comisia Juridica din Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege privind organizarea si desfasurarea acestei activitati, anunta Mediafax.

Ambasada SUA a criticat difuzarea colindului antisemit difuzat la TVR 3

Ambasada SUA a criticat difuzarea la TVR 3 a unui asa-zis colind care glorifica Holocaustul si violenta impotriva evreilor. Ambasada SUA la Bucuresti considera ca difuzarea din 6 decembrie a unui asa-zis .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )