Libnet.ro
UNICEF

13:00

Deputatii din Comisia Juridica, la Ambasada SUA, pentru modificarile din Codul Penal

B1 B1,
Deputatii din Comisia Juridica, la Ambasada SUA, pentru modificarile din Codul Penal

Deputatii din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor au mers, vineri dimineata, la ambasada SUA, relateazaB1 TV. Ambasada a anuntat ca noul cod dauneaza statului de drept. Astfel, juristii dau explica. continuă pe B1

Deputatii din comisia juridica, la ambasada SUA (VIDEO).

UPDATE: Deputatul UNPR Eugen Nicolicea a declarat, vineri ca s-a intalnit cu reprezentantii Ambasadei SUA la Bucuresti pentru a informa corect despre modificarile la Codul Penal. Nicolicea a mai spus ca la intlnirea care a avut loc la sediul Ambasadei a fost prezent si deputatul Ciprian Nica, potrivit Mediafax. Deputatii din Comisia Juridica se prezinta, vineri, la Ambasada Statelor Unite la Bucuresti. Juristii dau explicatii pe marginea modificarii Cordului Penal.

Deputatii din comisia juridica, la ambasada SUA.

Deputatii din Comisia Juridica se prezinta, vineri, la Ambasada Statelor Unite la Bucuresti. Juristii dau explicatii pe marginea modificarii Cordului Penal. Ambasada a anuntat ca noul cod dauneaza statului de drept. Stire in curs de actualizare.

Deputati din Comisia Juridica, la Amabasada SUA, pentru explicatii privind modificarea Codului Penal. Crin Antonescu: PNL nu participa la aceste discutii, desi a incercat sa contacteze conducerea Comisiei

Deputati din Comisia Juridica s-au deplasat vineri la Ambasada Statelor Unite, pentru discutii privind modificarile aduse Codului Penal si care acorda o super-imunitate demnitarilor, dar presedintele PNL, Crin Antonescu, acuza faptul ca reprezentantii liberalilor in aceasta comisie nu au fost inclusi pe lista participantilor, desi au incercat sa participe.

Antonescu: Liberalii nu au fost invitati la Ambasada SUA pentru discutii. Nu m-am inteles cu Ponta pe tema Codului Penal

Presedintele SenatuluiCrin Antonescu a declarat, vineri, ca liberalii din Comisia Juridica din Camera Deputatilor nu au fost invitati la Ambasada SUA, pentru discutii pe aceasta tema. Cativa.

Antonescu: Nu m-am inteles cu Ponta pe tema Codului Penal. Liberalii nu au fost invitati la Ambasada SUA pentru discutii

Presedintele SenatuluiCrin Antonescu a declarat, vineri, ca nu a avut nicio intelegere cu premierul Ponta pe tema modificarilor la Codul Penal, asa cum a sustinut presedintele Basescu. N-am avut nicio.

Ministrul Justitiei anunta discutii pe modificarile Codului Penal.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a anuntat joi ca se va intalni, vineri, cu deputatii din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, cu Reprezentanti ai Consiliului Superior al Magistraturii si cu cei ai Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a discuta despre modificarile aduse Codului Penal. Potrivit lui Robert Cazanciuc, o intrevedere in care expertii din minister sa discute cu membrii Comisiei juridice despre ratiunea normativa a unor dispozitii actuale si .

Ponta, atac la Ambasada SUA: Din cate stiu eu, Chevron investeste in Romania sau poate sa plece din Romania, daca nu se aplica legea

Premierul Victor Ponta a criticat Ambasada SUA pentru reacia dura cu privire la modificarile aduse Codului penal. Ponta a afirmat ca reactia ambasadei a fost o greseala si o sa le comunice asta.

Victor Ponta critica Ambasada SUA: Reactia lor a fost o greseala si o sa le comunic

Premierul Victor Ponta a criticat Ambasada SUA pentru reactia dura la adresa modificarii Codului Penal: reactia a fost o greseala si o sa le comunic asta, a spus joi Victor Ponta, in prima sa reactie publica dupa votul din Parlament in care demnitarilor le-a fost acordata o super-imunitate.

Victor Ponta critica Ambasada SUA: Reactia lor a fost o greseala si o sa le comunic. Chevron investeste in Romania sau poate sa plece din Romania daca nu se aplica legea

Premierul Victor Ponta a criticat Ambasada SUA pentru reactia dura la adresa modificarii Codului Penal: reactia a fost o greseala si o sa le comunic asta, a spus joi Victor Ponta, in prima sa reactie publica dupa votul din Parlament in care demnitarilor le-a fost acordata o super-imunitate.

Ambasada SUA: Modificarile la Codul Penal, pas inapoi pentru Romania si un semnal negativ pentru investitori

Ambasada SUA sustine ca modificarile aduse Codului Penal de catre parlamentari inseamna un pas inapoi pentru Romania si un semnal descurajator pentru investitori.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )