Libnet.ro
UNICEF

16:00

Deputatii ar putea aviza Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala fara prevederea reducerii TVA generale de la 24% la 20%

B1 B1,
Deputatii ar putea aviza Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala fara prevederea reducerii TVA generale de la 24% la 20%

Pentru a fi in concordanta cu cerintele Comisiei Europene si ale FMI, Codul Fiscal ar putea fi votat in final de catre deputati fara reducerea TVA la 20%. Astfel, cota de 20% ar putea fi votataa la. continuă pe B1

FMI si CE se opun reducerii TVA la 20 %. Deputatii recurg la planul B

Deputatii ar putea aviza Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala fara prevederea reducerii TVA generale de la 24% la 20% de la 1 ianuarie, pentru a fi in concordanta cu cerintele Comisiei Europene si ale FMI.

Jonglerii cu reducerea TVA la 20%. Masura nu va mai fi inclusa in Codul Fiscal, de ochii Comisiei Europene, dar va fi adoptata ulterior prin ordonanta

Deputatii ar putea aviza Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala fara prevederea reducerii cotei standard TVA de la 24% la 20% de la 1 ianuarie 2016, pentru a fi in concordanta cu cerintele Comisiei Europene si ale FMI privind respectarea tintei de deficit bugetar, caz in care ar adopta cota de 20% prin ordonanta de urgenta la sfarsitul anului.

Reducerea TVA la 20%, scoasa din Codul Fiscal

Deputatii ar putea aviza Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala fara prevederea reducerii TVA generale de la 24% la 20% de la 1 ianuarie, pentru a fi in concordanta cu cerintele Comisiei Europene si ale FMI, caz in care ar adopta cota de 20% prin.

Codul Fiscal ar putea fi votat in final de catre deputati fara reducerea TVA la 20%, pentru a fi in concordanta cu cerintele Comisiei Europene si ale FMI

Deputatii ar putea aviza Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala fara prevederea reducerii TVA generale de la 24% la 20% de la 1 ianuarie, pentru a fi in concordanta cu cerintele Comisiei Europene si ale FMI, caz in care ar adopta cota de 20% prin ordonanta de urgenta la sfarsitul anului. Comisia de Buget-Finante se va intruni din nou luni pentru raportul final asupra Codului Fiscal si a Codului de Procedura Fiscala, fiind votate deja toate amendamentele. Cele doua coduri vor intra in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor saptamana viitoare, cel mai probabil miercuri.

Ultima batalie pe reducerea taxelor. Scaderea TVA de la 24% la 20% ar putea disparea din Codul Fiscal

Reducerile de taxe prevazute in proiectul noului Cod Fiscal reprezinta cea mai spinoasa problema din negocierile dintre guvernanti si reprezentantii Comisiei Europene, care se poarta in aceste zile la Bucuresti.

Deductibilitatea pentru asigurarile de sanatate pentru angajati a crescut la 400 de euro pe an

Comisia de Buget-Finante din Camera Deputatilor a aprobat, in Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala, majorarea deductibilitatii pentru asigurarile de sanatate de la 250 euro pe an aplicata la angajator pentru o persoana la 400 de euro pe an,.

Ultima batalie pe reducerea taxelor. Scaderea TVA de la 24% la 20% ar putea disparea din Codul Fiscal

Reducerile de taxe prevazute in proiectul noului Cod Fiscal reprezinta cea mai spinoasa problema din negocierile dintre guvernanti si reprezentantii Comisiei Europene, care se poarta in aceste zile la Bucuresti. Scaderea TVA de la 24% la 20%, care ar.

Daily Income. Comisia Europeana, cu ochii pe Codul Fiscal

Editia de joi a emisiunii Daily Income, realizata de Adrian Maniutiu, a tratat subiectul Codului Fiscal, discutat, trecut prin Senat, ajuns acum in Camera Deputatilor. Este de asteptat ca acesta sa fie gata la.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )