Libnet.ro
UNICEF

22:30

Deputatul Adrian Gurzau, la DNA pentru a da declaratii in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

B1 B1,
Deputatul Adrian Gurzau, la DNA pentru a da declaratii in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Deputatul PMP Adrian Gurzau s-a prezentat miercuri la sediul DNA pentru a da declaratii in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, informeaza B1 TV. La sosirea la DNA, Gurzau a refuzat. continuă pe B1

Deputatul Adrian Gurzau este audiat la DNA in dosarul Carpatica Asig. Ar putea fi arestat preventiv

Deputatul Adrian Gurzau s-a prezentat miercuri la sediul DNA, unde este audiat in dosarul Carpatica Asig.

Deputatul Adrian Gurzau, audiat la DNA. Parlamentarii au apropat cererea de arestare preventiva in cazul finului Elenei Udrea

Deputatul Adrian Gurzau s-a prezentat miercuri la DNA in dosarul in care plenul Camerei Deputatilor a decis marti ca acesta poate fi arestat preventiv. Pe 27 septembrie, procurorul-sef al Directiei.

Cum rezolva deputatul Adrian Gurzau orice problema sub amenintarea protestelor stradale

Procurorii DNA vor sa ceara arestarea preventiva pentru 30 de zile a deputatului Adrian Gurzau PMP). Parlamentarul este acuzat ca ar fi facut trafic de influenta la nivelul ASF in favoarea Carpatica Asig, amenintand inclusiv cu proteste si campanii de presa.

Emotii pentru deputatul Adrian Gurzau. Comisia juridica a Camerei va intocmi raport pe cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive

Comisia juridica a Camerei va intocmi luni raport pe cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive in cazul deputatului Adrian Gurzau, urmand ca plenul sa se pronunte.

Adrian Gurzau, la DNA in dosarul in care deputatii au dat aviz de arestare preventiva

Deputatul PMP Adrian Gurzau s-a prezentat la DNA, miercuri, fiind citat in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta legat de favorizarea societatii Carpatica Asig, procurorii urmand sa decida daca vor cere instantei supreme arestarea preventiva a acestuia.

Camera Deputatilor a aprobat arestarea preventiva a finului Elenei Udrea, deputatul Adrian Gurzau: Alesii au respins din lipsa de cvorum insa retinerea (VIDEO)

UPDATE: in urma votului privind a doua cerere depusa de DNA, deputatii au aprobat prin vot ridicarea imunitatii pentru a permite procurorilor sa ceara arest preventiv pentru 30 de zile. Camera Deputatilor.

Deputatii au inceput votul in cazul lui Adrian Gurzau privind cererea DNA. Deputatul: Am trei copii minori acasa. Va cer un vot de respingere

Emotii mari pentru Adrian Gurzau. Deputatul PMP afla marti daca solicitarea DNA privind incuviintarea retinerii si a arestarii sale preventive va fi votata de colegii sai din parlament. Finul.

Adrian Gurzau poate fi arestat preventiv. Deputatii au votat cererea DNA

Emotii mari pentru Adrian Gurzau. Deputatul PMP afla marti daca solicitarea DNA privind incuviintarea retinerii si a arestarii sale preventive va fi votata de colegii sai din parlament. Finul.

Surse: Procurorii anticoruptie vor cere, joi, arestarea preventiva a deputatului Adrian Gurzau, in dosarul Carpatica Asig

Deputatul Adrian Gurzau s-a prezentat miercuri la sediul DNA, unde a fost audiat in dosarul Carpatica Asig. Gurzau are calitatea de urmarit penal in acest dosar. Audierea a durat circa 30 de minute. Potrivit unor surse judiciare, joi, procurorii anticoruptie vor cere magistratilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie arestarea preventiva a deputatului.

Deputatul PMP Adrian Gurzau nu poate fi retinut

ACTUALIZARE 14:40 Deputatul PMP Adrian Gurzau nu poate fi retinut. Decizia a fost luata de colegii sai din Camera Deputatilor, cu 137 de voturi pentru si 130 impotriva. *ACTUALIZARE 14:11 Gurzau, catre deputati: Va cer un vot de respingere a cererii de retinere si arestare pentru ca nu reprezint un pericol public Deputatul Adrian Gurzau le-a solicitat, astazi, in plen, colegilor sai sa dea un vot de respingere a cererii de retinere si arestare preventiva a sa pe motiv ca nu reprezinta un pericol public, potrivit unor surse din presa. ------ Deputatii decid, astazi, solicitarea procurorilor de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Adrian Gurzau, in dosarul Directiei Nationale Anticoruptie, privind savarsirea infractiunii de trafic de influenta, privind Carpatica Asigurari.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )