Libnet.ro
UNICEF

06:00

Deputatul Constantin Adascalitei, trimis in judecata pentru infractiuni comerciale

România Liberă România Liberă,
Deputatul Constantin Adascalitei, trimis in judecata pentru infractiuni comerciale

Deputatul Constantin Adascalitei a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, sub control judiciar, pentru efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste o persoana, in forma continuata, 16 acte materiale), si folosire cu rea-credinta a bunurilor sau a creditului de care se bucura societatea, potrivit unui comunicat al DNA. continuă pe România Liberă

Deputatul PSD Constantin Adascalitei, trimis in judecata, sub control judiciar, pentru afaceri incompatibile cu functia

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Iasi au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a deputatului PSD Constantin Adascalitei, pentru efectuarea de operatiuni.

Cate persoane au fost trimise in JUDECATA pentru infractiuni informatice in 2015

Aproape 200 de persoane fizice si juridice au fost trimise in judecata, pentru savarsirea de infractiuni din sfera criminalitatii informatice, in primele cinci luni ale acestui an, informeaza Politia Romana.

Aproape 200 de cetateni si firme, trimisi in judecata pentru infractiuni informatice in 2015

Aproape 200 de persoane fizice si juridice au fost trimise in judecata, pentru savarsirea de infractiuni din sfera criminalitatii informatice, in primele cinci luni ale acestui an, informeaza Politia Romana .

Deputatul Adascalitei, trimis in judecata de DNA pentru afaceri incompatibile cu functia

Deputatul Constantin Adascalitei, cercetat sub control judiciar pentru efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, a fost trimis in judecata de DNA, alaturi de parlamentar fiind deferit justitiei si fiul acestuia, arata un comunicat remis azi redactiei.

Iancu Simion-Simi, fostul primar al orasului Otelu-Rosu, a fost trimis in judecata pentru conflict de interese

Iancu Simion-Simi, fostul primar al orasului Otelu-Rosu, a fost trimis in judecata pentru conflict de interese, informeaza Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. El este acuzat ca a.

Primarul unei comune buzoiene a fost trimis in judecata, pentru nereguli la obtinerea de fonduri europene

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Ilie Nicolae, primarul din Cochirelanca, pentru un cumul de infractiuni, intre care abuz in serviciu si inducerea in eroare a organelor judiciare. Este acuzat ca a incheiat un contract de inchiriere a izlazului comunal cu o asociatie a crescatorilor de animale administrata chiar de sotia primarului. in baza acestui contract, familia primarului a beneficiat pe nedrept de fonduri europene.

Au fost trimise in judecata aproape 200 de persoane pentru infractiuni de criminalitate informatica

In urma actiunilor desfasurate de Politia Romana, in primele 5 luni ale acestui an, aproape 200 de persoane fizice si juridice au fost trimise in judecata, pentru savarsirea de infractiuni din sfera criminalitatii informatice, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

Marian Vanghelie, trimis in judecata pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani

Marian Vanghelie, primarul suspendat al sectorului 5, a fost trimis in judecata de DNA, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani. Vanghelie se afla in arest preventiv din 14 martie.

Vanghelie, trimis in judecata pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani

Primarul suspendat al sectorului 5 din Capitala, Marian Vanghelie, a fost trimis in judecata, astazi, de DNA, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, unele fapte fiind savarsite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Fost primar din Caras-Severin, trimis in judecata pentru conflict de interese

Procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a lui Iancu Simion-Simi, fost primar al Orasului Otelu-Rosu, pentru conflict de interese, arata un comunicat remis azi redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )