Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul unei comune buzoiene a fost trimis in judecata, pentru nereguli la obtinerea de fonduri europene

Adevărul Adevărul,
Primarul unei comune buzoiene a fost trimis in judecata, pentru nereguli la obtinerea de fonduri europene

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Ilie Nicolae, primarul din Cochirelanca, pentru un cumul de infractiuni, intre care abuz in serviciu si inducerea in eroare a organelor judiciare. Este acuzat ca a incheiat un contract de inchiriere a izlazului comunal cu o asociatie a crescatorilor de animale administrata chiar de sotia primarului. in baza acestui contract, familia primarului a beneficiat pe nedrept de fonduri europene. continuă pe Adevărul

DNA: Cristian Adomnitei, trimis in judecata pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual, informeaza DNA intr-un comunicat de presa. In acelasi dosar a mai fost dispusa trimiterea in judecata a 3 persoane, dintre care un director executiv si un sef de serviciu din cadrul Consiliului Judetean Iasi, si a firmei SC Laser Co SRL.

Iancu Simion-Simi, fostul primar al orasului Otelu-Rosu, a fost trimis in judecata pentru conflict de interese

Iancu Simion-Simi, fostul primar al orasului Otelu-Rosu, a fost trimis in judecata pentru conflict de interese, informeaza Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. El este acuzat ca a.

Sorin Frunzaverde, aflat sub control judiciar, a fost trimis in judecata pentru coruptie

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, care se afla sub control judiciar pentru infractiuni asimilate faptelor de coruptie, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA, in acelasi dosar fiind cercetat si fostul vicepresedinte al.

VIDEO Primarul din comuna doljeana Leu, trimis in judecata pentru lovire si alte violente

Iulian Cristescu, primarul comunei doljene Leu, a fost fimat anul trecut in luna noiembrie in timp ce lovea cu pumnul un adversar politic. Victima a facut plangere la Parchet, iar procurorii au deschis dosar pentru lovire si alte violente.

Cristian Adomnitei a fost trimis in judecata de DNA

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, de procurorii DNA. Cristian Adomnitei va fi judecat pentru favorizarea faptuitorului si.

Cate persoane au fost trimise in JUDECATA pentru infractiuni informatice in 2015

Aproape 200 de persoane fizice si juridice au fost trimise in judecata, pentru savarsirea de infractiuni din sfera criminalitatii informatice, in primele cinci luni ale acestui an, informeaza Politia Romana.

Fost primar din Caras-Severin, trimis in judecata pentru conflict de interese

Procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a lui Iancu Simion-Simi, fost primar al Orasului Otelu-Rosu, pentru conflict de interese, arata un comunicat remis azi redactiei.

Aproape 200 de cetateni si firme, trimisi in judecata pentru infractiuni informatice in 2015

Aproape 200 de persoane fizice si juridice au fost trimise in judecata, pentru savarsirea de infractiuni din sfera criminalitatii informatice, in primele cinci luni ale acestui an, informeaza Politia Romana .

Samsung si Oppo, date in judecata pentru cantitatea de bloatware instalata

Cei de la Samsung si Oppo se vad implicati intr-un nou proces, de data aceasta dintr-un motiv neasteptat. Bloatware-ul este una dintre marile probleme pentru utilizatori, numeroase companii fiind acuzate pe parcurs de includerea unui numar exagerat de mare de aplicatii inutile. Acum, insa, o organizatie din China specializata in protectia consumatorului s-a decis sa [] Samsung si Oppo, date in judecata pentru cantitatea de bloatware instalata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sorin Frunzaverde, presedinte al CJ Caras Severin, trimis in judecata

Sorin Frunzaverde,presedintele Consiliului Judetean Caras Severin si vicepresedinte PNL, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, fiind acuzat de folosire de influenta. Alaturi de acesta va fi judecat si Ionesie Ghiorghioni, vicepresedinte al CJ Caras Severin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2996 seconds )