Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Primarul din comuna doljeana Leu, trimis in judecata pentru lovire si alte violente

Adevărul Adevărul,
VIDEO Primarul din comuna doljeana Leu, trimis in judecata pentru lovire si alte violente

Iulian Cristescu, primarul comunei doljene Leu, a fost fimat anul trecut in luna noiembrie in timp ce lovea cu pumnul un adversar politic. Victima a facut plangere la Parchet, iar procurorii au deschis dosar pentru lovire si alte violente. continuă pe Adevărul

Primarul din Bacau, Romeo Stavarache, este suspectat intr-un nou dosar privind gestionarea banilor europeni

Primarul din Bacau, Romeo Stavarache, este suspect intr-un nou dosar instrumentat de DNA, informeaza B1 TV. Edilul este cercetat pentru modul in care, impreuna cu alti angajati ai primariei, a cheltuit sume de.

INTERCEPTARI. Cum isi facea primarul din Brasov campanie electorala pe banii din mita

Primarul din Brasov, George Scripcaru, l-a pus pe omul de afaceri Calin Pop ca de 100. 000 de euro din spaga pe care i-a cerut-o pentru atribuirea unui contract sa cumpere materiale electorale pentru campania din 2012: pixuri, brichete si alimente.

Procurorul Marius Vladoianu, de la Parchetul Tribunalului Dolj, suspendat din functie dupa ce a fost trimis in judecata pentru santaj

Procurorii Marius Vladoianu, de la Parchetul Tribunalului Dolj, si Ionel Tudosan, de la DIICOT, au fost suspendati din functie, miercuri, de Consiliul Superior al Magistraturii CSM), dupa ce au fost trimisi in judecata de Directia Nationala Anticoruptie DNA). Acestia sunt acuzati de trafic de influenta si santaj.

Primarul din Eforie, atentionat de Avocatul Poporului privind evacuarea tiganilor

Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, a primit o noua recomandare de la Avocatul Poporului, privind evacuarea, fara solutii alternative de relocare, a unui numar de aproximativ 30 de tigani.

Avocatul Poporului l-a atentionat pe primarul din Eforie. Ce i-a recomandat

Ovidiu Brailoiu, primarul orasului Eforie, a primit din nou o atentionare de la Avocatul Poporului privind evacuarea fara solutii alternative de relocare a unui numar de aproximativ 30 de persoane de etnie roma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )