Libnet.ro
UNICEF

06:00

Sorin Frunzaverde, presedinte al CJ Caras Severin, trimis in judecata

Adevărul Adevărul,
Sorin Frunzaverde, presedinte al CJ Caras Severin, trimis in judecata

Sorin Frunzaverde,presedintele Consiliului Judetean Caras Severin si vicepresedinte PNL, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, fiind acuzat de folosire de influenta. Alaturi de acesta va fi judecat si Ionesie Ghiorghioni, vicepresedinte al CJ Caras Severin. continuă pe Adevărul

Sorin Frunzaverde si vicepresedintele CJ Caras Severin au fost trimisi in judecata

Procurorii DNA i-au trimis in judecata, sub control judiciar, pe Sorin Frunzaverde, presedinte al Consiliului Judetean Caras Severin, si in stare de libertate pe Ionesie Ghiorghioni, vicepresedinte al institutiei.

Cel mai INFLUENT lider local al PNL, Sorin Frunzaverde, trimis in JUDECATA

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde,cel mai influent lider local al PNL,a fost trimis in judecata sub control judiciar de procurorii DNA. Frunzaverde este acuzat de folosirea.

Sorin Frunzaverde, aflat sub control judiciar, a fost trimis in judecata pentru coruptie

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, care se afla sub control judiciar pentru infractiuni asimilate faptelor de coruptie, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA, in acelasi dosar fiind cercetat si fostul vicepresedinte al.

Sorin Frunzaverde, trimis in judecata de DNA

Sorin Frunzaverde, presedintele CJ Caras-Severin, a fost trimis in judecata sub control judiciar de procurorii DNA.

Sorin Frunzaverde, trimis in judecata de DNA. El se afla sub control judiciar

Sorin Frunzaverde, presedintele CJ Caras-Severin, a fost trimis in judecata sub control judiciar de procurorii DNA.

NOI INTERCEPTARI in dosarul Frunzaverde. Cum au fost convinsi primarii din Caras-Severin sa il ajute pe Iohannis in campania electorala: Vin bugete...

Procurorii au interceptat convorbirile vicepresedintelui CJ Caras-Severin Ghiorghioni Ionesie cu noua primari din judet carora le-a solicitat, folosindu-se de autoritatea si influenta sa sa faca demersuri favorabile candidatului PNL, Klaus Iohannis.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO CARAS-SEVERIN. Notele la BAC in judetul Caras-Severin

Liceenii din judetul Caras-Severin afla, marti, primele rezultate ale examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015. Tot marti, elevii pot depune contestatii.

Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Fizica, Chimie Caras-Severin

Bacalaureat2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizica. Probele de foc ale Bacalaureatului continua cu proba la Geografie, Biologie, Chimie, Fizica. in judetul Caras-Severin sunt inscrisi mii de elevi. Subiectele la Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizica vor fi disponibile pe adevarul. ro, la putin timp dupa inceperea examenului, iar rezolvarea subiectelor se va face la Adevarul Live.

Bacalaureat 2015 Istorie Caras-Severin

Bacalaureat2015 Istorie. Probele de foc ale Bacalaureatului din acest continua astazi, cu proba la Istorie. in judetul Caras-Severin sunt inscrisi 5. 200 de elevi. Subiectele la Bacalaureat 2015 Istorie vor fi disponibile pe adevarul. ro, la putin timp dupa inceperea examenului, iar rezolvarea subiectelor la Istorie se va face la Adevarul Live.

Bacalaureat 2015 Matematica Caras-Severin

Bacalaureat2015 Matematica. Probele de foc ale Bacalaureatului din acest continua astazi cu proba la Matematica. in judetul Caras-Severin sunt inscrisi 5. 200 de elevi. Subiectele la Bacalaureat 2015 Matematica vor fi disponibile pe adevarul. ro, la putin timp dupa inceperea examenului, iar rezolvarea subiectelor la matematica se va face la Adevarul Live.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )