Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cel mai INFLUENT lider local al PNL, Sorin Frunzaverde, trimis in JUDECATA

Antena3 Antena3,
Cel mai INFLUENT lider local al PNL, Sorin Frunzaverde, trimis in JUDECATA

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde,cel mai influent lider local al PNL,a fost trimis in judecata sub control judiciar de procurorii DNA. Frunzaverde este acuzat de folosirea. continuă pe Antena3

Sorin Frunzaverde, presedinte al CJ Caras Severin, trimis in judecata

Sorin Frunzaverde,presedintele Consiliului Judetean Caras Severin si vicepresedinte PNL, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, fiind acuzat de folosire de influenta. Alaturi de acesta va fi judecat si Ionesie Ghiorghioni, vicepresedinte al CJ Caras Severin.

Sorin Frunzaverde, aflat sub control judiciar, a fost trimis in judecata pentru coruptie

Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, care se afla sub control judiciar pentru infractiuni asimilate faptelor de coruptie, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA, in acelasi dosar fiind cercetat si fostul vicepresedinte al.

Sorin Frunzaverde, trimis in judecata de DNA

Sorin Frunzaverde, presedintele CJ Caras-Severin, a fost trimis in judecata sub control judiciar de procurorii DNA.

Sorin Frunzaverde, trimis in judecata de DNA. El se afla sub control judiciar

Sorin Frunzaverde, presedintele CJ Caras-Severin, a fost trimis in judecata sub control judiciar de procurorii DNA.

Sorin Frunzaverde si vicepresedintele CJ Caras Severin au fost trimisi in judecata

Procurorii DNA i-au trimis in judecata, sub control judiciar, pe Sorin Frunzaverde, presedinte al Consiliului Judetean Caras Severin, si in stare de libertate pe Ionesie Ghiorghioni, vicepresedinte al institutiei.

Cel mai bun portar din Liga I mai sta doi ani in Romania. Decizie surprinzatoare luata de brazilianul Peterson Pecanha

Socotiot cel mai bun portar din Liga I, brazilianul Peterson Pecanha a avut numeroase oferte in aceasta pauza competitionala, dar a decis sa-si continue cariera in Romania.

Patricia de la Amadeus, la Barcelona alaturi de cel mai sexy barbat din lume

Patricia Cimpoiasu din trupa Amadeus a petrecut cateva zile de neuitat in Barcelona, acolo unde l-a intalnit pe cel mai sexy barbat din lume. Mai exact, Adam Levine de la Maroon 5! .

Poate cel mai bun telefon de buget in 2015: Motorola Moto G, in imagini neoficiale

Motorola a avut un dispozitive foarte bune in 2013 si 2014, remarcandu-se Moto X si Moto G, cel din urma fiind poate cel mai bun telefon pentru bugete reduse. Acum, in 2015, se pregateste un nou Moto G si arata foarte bine din primele imagini neoficiale. Motorola a ajuns la Lenovo, dupa ce a cumparat [] Poate cel mai bun telefon de buget in 2015: Motorola Moto G, in imagini neoficiale Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare fizician il scoate la tabla pe seful Facebook

In cadrul sesiunii de intrebari sustinute de Mark Zuckerberg, sefului Facebook i-a fost adresata o intrebare de catre cea mai stralucita minte din prezent. in cursul zilei de marti, fondatorul Facebook a sustinut una dintre sesiunile sale de intrebari, perioada in care orice persoana si orice pagina a avut ocazia de a interactiona direct cu [] Cel mai mare fizician il scoate la tabla pe seful Facebook Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Persoanele cu ochi albastri prezinta cel mai mare risc de a deveni alcoolice-studiu

Geneticienii de la Universitatea Vermont din Marea Britanie au dezvaluit existenta unei legaturi intre culoarea ochilor si dependenta de alcool si au ajuns la concluzia ca persoanele cu ochi albastri prezinta cel mai mare risc de a deveni alcoolice, informeaza slate. fr, citat de Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )