Libnet.ro
UNICEF

10:00

Deputatul Cristian Rizea a fost trimis in judecata de DNA

Antena3 Antena3,
Deputatul Cristian Rizea a fost trimis in judecata de DNA

Procurorii DNA au trimis inaltei Curti de Casatie si Justitie dosarul in care deputatul Cristian Rizea este cercetat sub control judiciar pe cautiune pentru trafic de influenta si spalare de bani, al. continuă pe Antena3

Deputatul Cristian Rizea a fost trimis in judecata de procurorii DNA

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, marti, pe deputatul Cristian Rizea.

Deputatul Cristian Rizea, din nou la DNA

Deputatul Cristian Rizea a ajuns luni dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, dupa ce in urma cu o saptamana a depus o plangere prin care contesta masura controlului judiciar s.

Deputatul Cristian Rizea, trimis in judecata de DNA

Procurorii DNA l-au trimis in judecata sub control judiciar pe deputatul Cristian Rizea, pentru trafic de influenta, spalare de bani in forma continuata si influentarea declaratiilor.

Deputatul Cristian Rizea, trimis in judecata de DNA

Procurorii DNA au trimis Inaltei Curti de Casatie si Justitie dosarul in care deputatul Cristian Rizea este cercetat sub control judiciar pe cautiune pentru trafic de influenta si spalare de bani, alaturi de un om de afaceri.

Deputatul Cristian Rizea, audiat la DNA in dosarul de coruptie

Deputatul Cristian Rizea a fost audiat luni, la DNA, in dosarul in care este acuzat ca a primit spaga 300. 000 de euro ca sa intervina la RA-APPS pentru retrocedarea unui teren intr-o zona rezidentiala din Bucuresti si la Primaria Chiajna pentru un teren aflat in litigiu.

Deputatul PSD Cristian Rizea este audiat la DNA

Deputatul Cristian Rizea este audiat, luni dimineata, la DNA in dosarul in care procurorii au cerut Parlamentului sa incuviinteze arestul preventiv in cazul acestuia, insa pe 9 martie plenul Camerei Deputatilor a decis ca nu poate fi arestat, dar a incuviintat retinerea acestuia, transmit televiziunile de stiri.

Deputatul Cristian Rizea, audiat la DNA

Deputatul PSD Cristian Rizea este audiat, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in dosarul in care este acuzat ca a primit mita de 300. 000 de euro de la omul de afaceri Lucian Coltea.

Directorul IOR a fost trimis in judecata de DNA pentru ca ar fi primit 10% din platile catre mai multe firme

Directorul societatii IOR, care se ocupa de proiectarea si realizarea de aparatura opto-mecanica si la care statul e actionar majoritar, a fost trimis in judecata, fiind acuzat de procurorii DNA ca timp de aproape zece ani a primit 10 la suta din valoarea platilor facute unor firme, potrivit News. ro.

Ion Calinoiu a fost trimis in judecata pentru fals in declaratii

Ion Calinoiu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, a fost trimis in judecata pentru fals in declaratii de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu.

Directorul IOR Eugen Niculescu a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Eugen Niculescu, director al societatii cu capital majoritar de stat IOR SA, a fost trimis in judecata pentru luare de mita, intr-un dosar instrumentat de procurorii DNA.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )