Libnet.ro
UNICEF

17:00

Deputatul Daniel Fenechiu a demisionat din PPDD: Dupa trei luni de cardasie cu PSD, partidul a ajuns o ruina

B1 B1,
Deputatul Daniel Fenechiu a demisionat din PPDD: Dupa trei luni de cardasie cu PSD, partidul a ajuns o ruina

Deputatul Daniel Fenechiu a anuntat, joi, ca demisioneaza din PPDD, spunand ca partidul a ajuns o ruina in doar trei luni de cardasie cu PSD. Dupa patru ani si trei luni de devotament si. continuă pe B1

Deputatul Daniel Fenechiu a demisionat din PPDD

Deputatul Daniel Fenechiu a anuntat, joi, ca demisioneaza din PPDD, din cauza protocolului incheiat intre partid si PSD, conform Hotnews.

Daniel Fenechiu a demisionat din PPDD: Partidul a ajuns o ruina dupa cardasia cu PSD

Deputatul ales pe listele PPDD, Daniel Fenechiu, si-a dat demisia din partidul fondat de Dan Diaconescu, reclamand starea in care a ajuns partidul dupa colaborarea cu PSD.

Primarul Sucevei a demisionat din PDL si a devenit independent

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anuntat, miercuri, ca a demisionat din PDL si a devenit independent, transmite Mediafax. Acest lucru l-am anuntat inca din vara anului 2012, imediat dupa ce am castigat un nou.

inca o lovitura pentru ACL. Primarul orasului Suceva a demisionat din PDL si a devenit independent

Ion Lungu, primarul orasului Suceava, a demisionat din PDL si a devenit independent. Lungu a declarat, intr-o conferinta de presa, ca de luni si-a declarat independenta din punct de vedere politic dar nu a negat ca intentioneaza sa se inscrie intr-un alt partid politic .

Scaderea cheltuielilor limiteaza deficitul bugetar la 0,24% din PIB dupa opt luni

Deficitul bugetului consolidat a urcat usor in luna august si a ajuns la 0,24% din PIB dupa primele opt luni, pe fondul mentinerii ritmului de crestere pe partea de venituri si al accentuarii scaderii la capitolul cheltuieli, relateaza Mediafax.

Ioan Niculae, nemultumit de Daniel Isaila si Dinu Gheorghe dupa eliminarea Astrei din Cupa

Ioan Niculae le-a pus gand rau lui Daniel Isaila si Dinu Gheorghe dupa eliminarea Astrei in saisprezecimile Cupei Romaniei.

Caru' cu Vedete: Marturii cutremuratoare ale sopranei Diana Croitoru care a incercat sa se sinucida in Franta; Si-au spus adio definitiv. Ce cuplu celebru din Romania s-a despartit dupa trei ani de iubire; Dani Otil, surprins alaturi de alta femeie

Mitea da din casa: Andreea se enerva si cand o spalam pe spate. Andreea Tonciu si Nicky Mitea au ajuns din nou la despartire. Motivele sunt. necunoscute. Oana are ganduri negre din cauza bolii lui Viorel Lis. Viorel Lis 71 de ani) este dependent de pastile, pentru ca starea sa de sanatate s-a inrautatit brusc anul trecut.

Ancheta la o scoala din Cluj, dupa ce parintii unei fetite au reclamat ca a fost agresata sexual

Parintii unei eleve de 6 ani de la Colegiul Pedagogic Gheorghe Lazar din Cluj-Napoca au reclama ca fiica lor ar fi fost agresata sexual de sotul unei invatatoare, care isi ajuta sotia sa ii imbrace.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )