Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ioan Niculae, nemultumit de Daniel Isaila si Dinu Gheorghe dupa eliminarea Astrei din Cupa

România Liberă România Liberă,
Ioan Niculae, nemultumit de Daniel Isaila si Dinu Gheorghe dupa eliminarea Astrei din Cupa

Ioan Niculae le-a pus gand rau lui Daniel Isaila si Dinu Gheorghe dupa eliminarea Astrei in saisprezecimile Cupei Romaniei. continuă pe România Liberă

Astra Giurgiu, in viziune lui Ioan Niculae: Mercenari externi si romani care pun suflet

Victoria cu emotii a Astrei, 2-1, cu Pandurii, intr-un meci in care gorjenii au irosit cateva ocazii importante, l-a enervat cumplit pe Ioan Niculae. Patronul Astrei i-a certat pe elevii lui Isaila, mai ales pe Fatai.

Ioan Niculae, dupa ce a fost suspendat 6 luni de FRF: Ne retragem din campionat si sa joace Burleanu

Finantatorul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, s-a declarat socat de suspendarea de sase luni dictata de Comisia de Disciplina a FRF si a precizat ca in cazul in care gruparea sa va fi depunctata, atunci o.

Ioan Niculae despre jucatorii Astrei: Sa le fie rusine, nenorocitii

Patronul echipei Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a spus ca cel putin un jucator nu mai face parte din lotul formatiei sale dupa eliminarea suferita, joi seara, in 16-imile Cupei Romaniei.

Ioan Niculae, Astra Giurgiu: S-a facut o mare greseala cu noua conducere a Federatiei

Finantatorul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae e foc si para pe Federatia Romana de Fotbal dupa ce a fost suspendat 6 luni din cauza afirmatiilor facute la adresa lui Istvan Kovacs. Nicolae a spus ca daca echipa sa va fi depunctata, atunci o va retrage din campionat.

Ioan Niculae, finantatorul Astrei Giurgiu, suspendat sase luni de Comisia de Disciplina

Ioan Niculae, finantatorul gruparii Astra Giurgiu, a fost sanctionat cu sase luni de suspendare si 10. 000 de lei penalitate sportiva de Comisia de Disciplina a FRF pentru declaratii jignitoare la adresa arbitrilor, in urma unei sesizari formulate de Comisia Centrala a a Arbitrilor.

Ioan Niculae, patronul Astrei, suspendat sase luni pentru ca s-a luat de arbitri

Finantatorul gruparii Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a fost sanctionat cu sase luni de suspendare si 10. 000 de lei penalitate sportiva de Comisia de Disciplina a FRF pentru declaratii jignitoare la adresa arbitrilor, in urma unei sesizari formulate de CCA .

Ioan Niculae, patronul Astrei, suspendat sase luni pentru ca s-a luat de arbitri. Dragomir: Nu sunt sanatosi la cap

Finantatorul gruparii Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a fost sanctionat cu sase luni de suspendare si 10. 000 de lei penalitate sportiva de Comisia de Disciplina a FRF pentru declaratii jignitoare la adresa arbitrilor, in urma unei sesizari formulate de CCA .

Ioan Niculae suspendat sase luni

Patronul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a fost aspru pedepsit de Comisia de Disciplina a FRF pentru jignirile repetate aduse arbitrilor din Liga 1.

Ioan Niculae, suspendat sase luni si amendat cu 10.000 de lei de catre Comisia de Disciplina

Finantatorul gruparii Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a fost sanctionat cu sase luni de suspendare si 10. 000 de lei penalitate sportiva de Comisia de Disciplina a FRF pentru declaratii jignitoare la adresa.

Ioan Niculae pune tunurile pe jucatorii sai

Cel mai bogat patron din Liga 1 si-a bagat jucatorii in sedinta dupa meciul Astrei cu Pandurii, castigat cu 2-1, cei mai vizati de criticile lui Niculae fiind Fatau si Ben Youssef.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )