Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatul Dorinel Ursarescu, urmarit penal de DNA pentru coruptie

Adevărul Adevărul,
Deputatul Dorinel Ursarescu, urmarit penal de DNA pentru coruptie

Procurorii DNA din Bacau au inceput urmarirea penala impotriva deputatului liberal de Nemt Dorinel Ursarescu intr-un dosar de evaziune fiscala cu combustibili. Deputatul este acuzat ca ar fi protejat reteaua de evazionisti. continuă pe Adevărul

Deputatul Dorinel Ursarescu, urmarit penal de DNA

Directia Nationala Anticoruptie a inceput urmarirea penala fata de deputatul independent Dorinel Ursarescu, presedintele organizatiei judetene PNL Neamt la data comiterii infractiunii, acuzat ca si-a folosit influenta si autoritatea pentru numirea, in functia de director executiv al Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale Neamt Neamt, a unei persoane agreate de un alt inculpat in dosar, in scopul facilitarii afacerii pe care acesta din urma intentiona sa o deruleze.

Deputatul Dorinel Ursarescu, vizat de DNA pentru fapte de coruptie

Deputatul Dorinel Ursarescu, presedintele organizatiei judetene Neamt a unui partid politic, este urmarit penal de DNA pentru folosire a influentei.

Deputatul Dorinel Ursarescu, cercetat penal de DNA pentru trafic de influenta

Deputatul de Neamt Dorinel Ursarescu este cercetat penal de DNA pentru trafic de influenta intr-un dosar de evaziune cu motorina. Ursarescu este acuzat ca a intervenit la Directia Vamala din Neamt pentru a.

Valentin Grosu, fostul sef al Vamii Bacau, si deputatul Dorinel Ursarescu, urmariti penal de DNA pentru un prejudiciu de un milion de euro

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Bacau au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Valentin Grosu, de deputatul PNL din Neamt, Dorinel Ursarescu, de inspectorul Vamii Bacau Andrei Razvan dar si fata de Marius Craciun.

Valentin Grosu, fostul sef al Vamii Bacau si deputatul Dorinel Ursarescu, urmariti penal de DNA pentru un prejudiciu de un milion de euro

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Bacau au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Valentin Grosu, de deputatul PNL din Neamt, Dorinel Ursarescu, de inspectorul Vamii Bacau Andrei Razvan dar si fata de Marius Craciun. Cei patru sunt acuzati ca au constituit un grup infractional organizat si s-au sustras de la plata TVA.

Deputatul Dorinel Ursarescu urmarit penal pentru implicare in afaceri cu motorina. La o tona vanduta, avea promisi 100 de euro

Deputatul Dorinel Ursarescu, fost presedinte al filialei PNL Neamt, este cel mai nou client al procurorilor anticoruptie. Parlamentarul avea promisa cate 100 de euro pentru fiecare tona de motorina vanduta de un afacerist, in schimbul numirii unui sef agreat la conducerea Vamii din Neamt.

Deputatul Dorinel Ursarescu este urmarit penal de DNA

Deputatul Dorinel Ursarescu este urmarit penal pentru fapte de coruptie, transmite B1 TV. Procurorii au stabilit ca faptele de care este acuzat Dorinel Ursarescu, mai exact faptul ca si-a folosit influenta pe.

Deputatul PLR Dorinel Ursarescu, cercetat penal de DNA pentru trafic de influenta

Deputatul PLR de Neamt Dorinel Ursarescu este cercetat penal de DNA pentru trafic de influenta intr-un dosar de evaziune cu motorina. Ursarescu este acuzat ca a intervenit la Directia Vamala din Neamt pentru.

Deputatul Dorinel Ursarescu si inca trei persoane sunt urmarite penal pentru trafic de influenta

Deputatul in Parlamentul Romaniei Dorinel Ursarescu, in acelasi timp presedintele organizatiei judetene Neamt a unui partid politic, este urmarit penal pentru ca si-ar fi folosit influenta in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Deputatul PC-PLR Dorinel Ursarescu, cercetat intr-un caz de evaziune cu motorina

Deputatul Dorinel Ursarescu este cercetat pentru sprijinirea unui grup infractional suspectat ca ar fi facut evaziune fiscala cu produse petroliere cumparate din Bulgaria, acesta acceptand sa primeasca 100 de euro pentru fiecare tona de motorina vanduta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )