Libnet.ro
UNICEF

17:00

Deputatul Florin Iordache, audiat la DNA (VIDEO)

B1 B1,
Deputatul Florin Iordache, audiat la DNA (VIDEO)

Deputatul Florin Iordache a ajuns luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, cel mai probabil, pentru declaratii din postura de martor, informeaza B1 TV. Iordache, care a mai venit la DNA pentru declaratii. continuă pe B1

Deputatul Florin Iordache, audiat la DNA intr-un dosar privind activitatea Postei Romane

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, deputatul PSD Florin Iordache, s-a prezentat, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, surse judiciare precizand pentru adevarul. ro ca acesta este audiat ca martor intr-un dosar privind activitatea Postei Romane.

Florin Iordache, audiat la DNA

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, deputatul PSD Florin Iordache, a venit, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru audiat de procurori in calitate de martor, intr-un dosar ce vizeaza activitatea Postei Romane, conform unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, AUDIAT la DNA

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, a fost audiat luni, ca martor, aproape o ora si jumatate la DNA. Procurorii au vrut sa afle de la acesta mai multe informatii intr-un dosar.

Deputatul Florin Iordache a fost audiat de procurorii DNA

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Florin Iordache s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori, anunta Agerpres.

Florin Iordache: Am fost audiat la DNA in calitate de martor; am facut cateva precizari

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, deputatul PSD Florin Iordache, a spus, luni, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), ca a fost audiat in calitate de martor si ca a facut cateva precizari, in fata organelor.

Gabriel Stan, viceprimar al Constantei: Am venit din greseala la DNA (VIDEO)

Gabriel Stan, viceprimar al municipiului Constanta, s-a prezentat, luni, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat ca martor intr-un dosar de coruptie, informeaza B1 TV. Acesta a.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )