Libnet.ro
UNICEF

15:30

Deputatul Florin Iordache, audiat la DNA intr-un dosar privind activitatea Postei Romane

Adevărul Adevărul,
Deputatul Florin Iordache, audiat la DNA intr-un dosar privind activitatea Postei Romane

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, deputatul PSD Florin Iordache, s-a prezentat, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, surse judiciare precizand pentru adevarul. ro ca acesta este audiat ca martor intr-un dosar privind activitatea Postei Romane. continuă pe Adevărul

Deputatul Florin Iordache, audiat la DNA (VIDEO)

Deputatul Florin Iordache a ajuns luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, cel mai probabil, pentru declaratii din postura de martor, informeaza B1 TV. Iordache, care a mai venit la DNA pentru declaratii.

Florin Iordache, audiat la DNA

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, deputatul PSD Florin Iordache, a venit, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru audiat de procurori in calitate de martor, intr-un dosar ce vizeaza activitatea Postei Romane, conform unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, AUDIAT la DNA

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, a fost audiat luni, ca martor, aproape o ora si jumatate la DNA. Procurorii au vrut sa afle de la acesta mai multe informatii intr-un dosar.

Deputatul Florin Iordache a fost audiat de procurorii DNA

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Florin Iordache s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori, anunta Agerpres.

Florin Iordache: Am fost audiat la DNA in calitate de martor; am facut cateva precizari

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, deputatul PSD Florin Iordache, a spus, luni, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), ca a fost audiat in calitate de martor si ca a facut cateva precizari, in fata organelor.

Seful Clinicii de Chirurgie Vasculara din Timisoara, audiat intr-un dosar de luare de mita

Mihai Ionac, Seful Clinicii de Chirurgie Vasculara a Spitalului Judetean de Urgenta Timisoara, este audiat la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis. Ionac este suspectat intr-un dosar de luare.

Perchezitii la Spitalul Judetean Timisoara, intr-un dosar de coruptie. Seful Clinicii de Chirurgie Vasculara, vizat ca martor in acest dosar

Procurorii DGA efectueaza, vineri, mai multe perchezitii la Spitalul Judetean din Timisoara, la un centru medical privat, dar si la casa sefului Clinicii de Chirurgie Vasculara de la Spitalul Judetean Timisoara, medicul Mihai Ionac, intr-un dosar de coruptie, informeaza opiniatimisoarei. ro.

Perchezitii la Spitalul Judetean Timisoara, intr-un dosar de coruptie

Procurorii DGA efectueaza, vineri, mai multe perchezitii la Spitalul Judetean din Timisoara, la un centru medical privat, dar si la casa sefului Clinicii de Chirurgie Vasculara de la Spitalul Judetean Timisoara, medicul Mihai Ionac, intr-un dosar de coruptie, informeaza opiniatimisoarei. ro.

VIDEO Gabriel Stan, viceprimar al Constantei, audiat la DNA: Am venit din greseala

Gabriel Stan, viceprimar al municipiului Constanta, s-a prezentat luni la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat ca martor intr-un dosar de coruptie. Acesta a stat cateva minute in sediul DNA, iar la iesire a declarat cu voia sa se duca la Radu Mazare sa ii dea un pachet, insa din greseala s-a dus la DNA, nu la Curtea Suprema, relateaza B1 TV.

Gabriel Stan, viceprimar al Constantei, audiat la DNA: Am venit din greseala

Gabriel Stan, viceprimar al municipiului Constanta, s-a prezentat, luni, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat ca martor intr-un dosar de coruptie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )